VinterVild

Direktlänk till inlägg 1 maj 2013

Sovmorgonsbrist

Av vintervild - 1 maj 2013 09:45

Valborg blev en lugn affär. Älsklingen åkte till kompisar för att vara social, jag var trött och stannade hemma med vin och Game of Thrones och tidigt sänggående. Mer min stil.


Naprapatbesöket gick bra, blev "misshandlad" med nålar och el precis som jag ville. Min hamstring var ond och elak men jag hoppas att den blir bättre när den har läkt ihop efter gårdagens behandling.

Axeln fick även den sig en omgång, den var överansträngd precis som jag trodde, men borde bli helt bra bara den får vila lite.


Idag hade jag planerat att sova länge, länge men hade glömt att stänga av mobilen så vaknade kl sex. Sedan så började grannens hund att tokskälla, katterna leka och det blev alldeles för varmt så jag gav upp. Så mkt för sovmorgon.


Katterna lyckades bättre med att sova, de invaderade katthyllan båda två...


 Katthylla


Vet inte riktigt vad dagen har att bjuda på, får se när älsklingen vaknar. O hur bakis han är, han var full nog att spela "SingStar" igår ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se