VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 april 2013

Still ill

Av vintervild - 16 april 2013 12:15

Fortfarande hemma och sjuk men imorrn så SKA jag vara frisk! Tillräckligt iaf, det är tråkigt att vara sjuk.


Har hunnit med en massa tv-tittande iaf, en halv säsong av CSI plöjdes igenom igår och idag så hann jag med två avsnitt av Game of Thrones innan städerskan kom och började dammsuga. Nackdelen med att vara hemma en tisdag är att det inte blir så mkt lugn o ro utan jag känner mig mest ivägen. Har retirerat till sovrummet men där finns inga serier att titta på så jag får hitta ngt annat att sysselsätta mig med.


Har försökt att kurera mig med egen huskur, kaffe och choklad. Gott var det iaf.


 Omnomnom


Ute öser det ner, alla katter är inomhus och om mindre än två månader är jag i Egypten och letar haj och delfiner. Se det positivt som det heter. Inte få panik över tävlingen som närmar sig med stormsteg medan jag är sjuk.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se