VinterVild

Alla inlägg under mars 2013

Av vintervild - 3 mars 2013 17:45

OP idag gick sådär, det var riktigt dåligt grepp så bara att klättra blev en utmaning när benen inte ville fästa på stången. Men jag kämpade på, testade lite kombos och övergångar. Koreon är fortfarande långt borta men jag har lite små tankar om vad jag vill göra.


Jag är mest nöjd över att jag lyckas bli haj på elbowstand, eller tiger stand som Toubab kallar det, mkt bättre namn :) Det har varit en liten nemesis för mig men nu har poletten ramlat ner och jag börjar få balans. Ska bara få till en snyggare rygg i den åxo men ett steg i taget.


En film, blandat stretch och balans från igår och idag. Tror inte att ngn av polevideorna blev så mkt att hänga i julgranen.Imorrn funderar jag på att springa förbi studion och köra lite floorwork, testa och hitta saker som jag vill gå vidare med när Toubab och jag tränar. Har mkt idéer men det får inte bli för mkt.

ANNONS
Av vintervild - 3 mars 2013 08:30

Snart dags att åka iväg på dagens tidiga OP, inte så pepp som jag borde vara men kan ta mig en liten lur när jag kommer hem igen.


Har en hel del träningsvärk efter gårdagen men det ska nog gå ändå, har lite kombos att fila på och saker att sätta ihop till koreon. Har inte valt låt än, någon som har några förslag? Max 4 minuter får den vara...


Jag gjorde framsteg i mitt handstående igår åxo! En dag så ska det bli en fin press to handstand men det här är en bra start (även om det inte ser så graciöst ut precis).Älsklingen sover, missen är ute och de andra två fyrbenta har försvunnit någonstans. Lugnt o skönt här med andra ord :)

ANNONS
Av vintervild - 2 mars 2013 14:15

Har haft en superbra träning på förmiddagen, contortion och lite dans och handstående. Filmer finns men för nu blir det två fina cheststandsbilder i min supersnygga catsuit.


   

Framsteg, lite iaf. Kanske kan jag nudda golvet snart.


Lite kaffe o jucie, sen en dusch innan middag hos mamma.

Av vintervild - 2 mars 2013 08:45

Lördag. Sitter med en gosig minimisse med alldeles för långa klor i knäet och det känns som en bra lördag. Har lördagscontortion att se fram emot och hade ett riktigt bra pass med Toubab igår som jag ska jobba lite på idag. Eftersom jag ska tävla igen så har jag fått massor med info om floorwork som jag ska jobba på till nästa vecka och sedan ska vi gå vidare med det som jag föll för. Kommer att bli perfekt!


Har äntligen börjat ladda upp mina impros, börjar med den som jag filmade på spinny förra onsdagen.Contortion idag, OP imorrn men ingen balett för det är sportlov. Mina ben känns en aning bättre och jag har fokus på ickeflexytrick så det känns hoppfullt. 

Av vintervild - 1 mars 2013 07:30

Äntligen fredag! Woop woop! Veckan har gått långsamt och alldeles för fort som alltid. Imorrn får jag sova lite längre innan det är dags för lördagsträning med Clara, efter gårdagens ryggpass är vi båda superpepp!


Men först lite info om mina stackars ben. Naprapaten hmm:ade och aa:ade när jag beskrev mina krämpor. Vi var båda glada över att höger höft hade släppt och frustrerade över att resten av benen gått på strejk. Sen fick jag nålar, massor med nålar och djupt! Tydligen sitter mitt problem med hamstring/insida lår väldigt långt in så hela sju(!) centimeter fick hon gå in med nålen innan jag kände ngt. Jag visste inte ens att jag hade sju centimeter tjock muskel så det var ngt positivt. Sen bestämde vi att jag skulle ta det lugnt med benstretchen ett tag så att musklerna får tid att läka. Tråkigt men bra i det långa loppet. Så ingen mer benstretch den här omgången eller nästa.


Men jag kommer att ha fullt upp ändå för jag ska tävla igen, i Copenhagen Pole Competition. En ny tävling som går av stapeln i Köpenhamn den 27:e april. Undrar vad jag ska lyckas med den här gången, ramla av scen eller tappa kläderna? ;) Kul ska det bli iaf och jag kan kanske våga på en bättre placering än sist den här gången. Kanske...


Körde rygg igår trots nystuckna ben, det gick riktigt bra. Cheststands var stabila och djupa, contortion handstand börjar bli mer kontrollerade och eagle funkade fint. Imorrn blir det hårdkörning med Clara, de där fötterna ska till huvudet!


Idag privatpass med Toubab och sedan hem till den försummade pojken och de försummade katterna. De behöver kärlek de med.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se