VinterVild

Alla inlägg under mars 2013

Av vintervild - 8 mars 2013 19:33

Lite pole blev det i väntan på Louise performance som jag snart ska bege mig till.

ANNONS
Av vintervild - 8 mars 2013 07:45

Fredag, äntligen! Hade det lugnt o skönt i sängen när jag vaknade imorse, älsklingen snarkade på soffan med alla katterna. Lite tråkigt men skönt utan att bli väckt av pojke eller minimisse hela tiden.

Älsklingen sa att missen satt uppe i ett träd och pep ynkligt när han kom hem igår. Först blev jag mäkta imponerad, missens trädklättarkunskaper är minimala, sen var tvungen att fråga om älsklingen fick klättra upp i trädet och hämta ner kräket. Det behövde han inte som tur var.


OP igår var segt, mina axlar har fortfarande inte återhämtat sig efter måndagens handspringmaraton så det blev ett lugnt pass på spinny. Fick sällskap av Camilla som tränade för första gången på länge, trevligt med en träningspartner.

Sedan rygg, gick ok. Jag tränar på att kunna andas i cheststand, det är riktigt svårt och jag flåsar som en hund i värme men det blir lite lättare för var gång.


Idag träning med Toubab, OP på det och ikväll så ska jag på privat performance med Louise. Det kommer att bli spektakulärt, det vet jag.


O sen sova!

ANNONS
Av vintervild - 7 mars 2013 08:45

Fortfarande stressigt, och trött. Stannade en halvtimme efter handståendeklassen och körde lite OP, Hanse var snäll och lärde mig den snygga flippen, även om den inte blev riktigt lika snygg när jag gjorde den. Men jag kom runt, typ.Nu vet jag hur man gör, det ska bara bli graciösare och bättre helt enkelt.


OP och ryggstretch idag, har tankar på lite spinny. Fram till dess en hel del jobb...

Av vintervild - 6 mars 2013 12:30

Det är stressigt just nu, mkt på jobbet som ska göras på alldeles för lite tid som vanligt. Fler timmar på dygnet, någon?


Var iväg och fick lite nålar idag igen, till min stora glädje så hade det släppt helt i höger hamstring när jag skulle känna efter hur det kändes innan behandlingen. Den fick sig en omgång ändå och stretchvilan fortsätter men det är verkligen på väg åt rätt håll. Nu ska jag vänta några veckor innan jag bokar nästa behandling och låta allt lägga sig i lugn och ro och se vart det leder. Jag är hoppfull!


Hann klippa ihop lite film igår trots övertid och sent hem. Ingen perfekt Iron X än som sagt men det är nära, nära och jag har kommit långt i min Brasilian med. Och en väldigt död-fiskaktig fish flop, men den första jag har lyckats med! Den ska bli bättre :)


Lite blandat


O sen blev det nästan en perfekt Iron X på mobilen!
Idag blir det handstående och kanske OP efter om jag orkar. Hinner iaf inte med ngt innan, jobbet gör inte sig själv...


Av vintervild - 5 mars 2013 07:30

Hade en riktigt bra träning igår, det trodde jag inte när jag begav mig. Körde enbart massor med handsprings och Iron X-träning och det är framsteg! Fick lite tips från Pytte och isbjörnskraften kom farande och jag är snart där i en perfekt Iron X. Inte riktigt, men snart... Har lite videos att visa, kommer ikväll.

Tränade olika handspringsvariationer med, att vrida kroppen åt olika håll och böja ben och rygg i olika vinklar och det kändes riktigt stabilt.

Lite ensidigt blev det dock för jag körde alla handsprings från golvet och jag lyckades inte komma upp på "fel" sida en enda gång, frustrerande.


Efteråt så blev det golvträning i stretchrummet, gick igenom det som Toubab lärt mig och experimenterade. Det gick riktigt bra det med, kom ihåg en hel del och klarade fler saker. Klarade bland annat fish flop för första gången! Yay! Inte supergraciöst men jag är nöjd :)


Idag blir det vila, välförtjänt. Fixa lite videor och planera kombos ikväll och upp på hästen imorrn igen :)

Av vintervild - 4 mars 2013 13:15

Katten har morrhår så det står härliga till, hon är nästan lika stolt över dem som över sin långa fina svans...  Älsklingen tog bilden här om natten på sötisen

Av vintervild - 4 mars 2013 07:45

Måndag igen... Ville inte gå upp imorse och lyckades missa bussen så blev lite sen, men nu är jag iaf på jobbet. Pigg(?) och glad(?).


Inte mkt att tillägga, tog en tupplur när jag kom hem igår o sen lagade vi mat och tittade på Bilbo. Nästan hela innan jag gick och lade mig. Den var rätt seg men ska nog lyckas ta mig igenom resten idag eller imorrn.

Idag lite träning efter jobbet, har med för både pole och golvarbete beroende på vilket humör jag är på. Just nu är jag pepp på att nöta Iron X men jag vet inte om mina armar håller med.


Bjuder på förra fredagens impro:Jag funderar på den låten till CPC men jag är inte helt säker. Har lite tid kvar så ingen brådska...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se