VinterVild

Alla inlägg under mars 2013

Av vintervild - 14 mars 2013 08:15

Fortfarande lite polehög från gårdagen, och öm efter OP och handstående. Önskar att jag hade kunnat ligga kvar i sängen länge och sedan ta ett långt, varmt bad men det var bara att släpa sig upp i kylan. Minus fjorton, brr...


Gårdagens bedrift på video:Höll knappt en sekund men jag höll! Nu är det bara att jobba på uthålligheten och som sagt ansiktsuttrycket.


Gjorde inte så mkt mer på OP igår, var väldigt kall och torr så fick inget fäste. Försökte mig på lite bat wing men gled nästan till golvet innan jag krånglat dit alla armar på rätt ställe så det var inte rätt dag för det. Kändes bra ändå, hoppas på bättre grepp idag. Blir spinny, lagomt innan ryggstretchen.


Handståendet gick bra det med, nya saker som klickar varje gång även om jag var trött och inte orkade så mkt som jag brukar. Eftersom jag inte får gå benstretch så blir det handstående nästa omgång med så jag hoppas på fler framsteg till sommaren.


Börjar få panik inför tävlingen, som alltid men jag ska planera ihop en koreo i helgen och bestämma låt. Det kommer att bli perfekt! Typ...

ANNONS
Av vintervild - 13 mars 2013 20:47

Idag gick det, Iron X FTW! Nu är det bara att jobba på att hålla den längre o se lite gladare ut kanske.

ANNONS
Av vintervild - 13 mars 2013 07:45

Kom upp imorse, med lite hjälp av en minimisse på kurroverdrive. Han har kurresurser den lille.


Gjorde inte mkt igår, städningen var inte klar när jag kom hem så kände mig mkt ivägen och försökte att sysselsätta mig med lite rehab och elbowstands. Det är inte enkelt att köra elbowstands hemma, trångt och jag höll på att mosa minimissen några gånger eftersom han ska vara med överallt. Fick till några innan orken tog slut, var inte pigg på något sätt igår.


Idag blir det OP och handstående. Tänkte öva på Iron X och andra styrketrick som jag har planerat att ha med i min koreo. Det börjar bli dags att bestämma låt nu, och kanske få lite struktur på det hela.


Hur mår mina ben då? Helt ok faktiskt. Mina höfter är som gummi (höftböjare och rumpa kan jag stretcha), jag får till en redig överspagat på båda ben i höftböjarstretchen. Synd bara att hamstring inte är med i matchen. Men det är bättre, det gör mindre ont i höger hamstring och när jag kollar läget så känns det stelt och inte ont för första gången på hur länge som helst.

Vänster säte är inte på gott humör, jag rullar på rulle så ofta jag kan för att få ut knutarna som sitter långt, långt inne men det är svårt att komma åt. Inatt så vaknade jag flera gånger av att jag fick ont när jag låg på vänster sida så det är något i utsidan som felas. Jag ska låta det gå ett tag till men jag tror att jag kan behöva en nålomgång till på den sidan.

Hur som helst, jag har hopp!


Nu jobb.

Av vintervild - 12 mars 2013 08:30

Det blev sovmorgon imorse, lite oplanerat. Jag var trött när klockan ringde och ställde tydligen fram den för nästa gång jag vaknade så var den sju. Jag var lika trött då men tvingade mig upp och här är jag nu. Allt annat än pigg och glad, men här. Hoppas att jag inte håller på att bli sjuk, har inte tid!


Igår blev inte mkt gjort, släppte in en mjauig misse som varit ute hela dagen, rullade på foamroller för att få ordning på min rumpa och lagade lite mat. Fick massor med extrapoäng för att jag skar upp kycklingfilé till älsklingen, det äckligaste jag gjort på länge. Älsklingen höll på att skratta ihjäl sig när han såg mina ansiktsuttryck, men det var äckligt!


Inte mycket planer för dagen heller, lite rehabövningar efter jobbet var planen. Inte somna på jobbet är dock prio nr ett just nu.

Av vintervild - 11 mars 2013 07:30

Det blev ett trött OP-pass och ett ännu tröttare balettpass efter igår, men inte helt ovärt. Fick sällskap av Camilla igen och gjorde mitt bästa för att putta in henne i en Janeiro. Vi var nära, nästa gång går det!

Själv övade jag på tänkbara kombos och det kändes riktigt bra. Lite trött som sagt så klarade inte allt men det är fullt genomförbart. Önskar bara att stängerna var högre, nu får jag lov att trycka ihop allt eller dela upp i fler omgångar.

En nackdel jag upptäckte igår var att för att komma till min Janeiro som planerat så måste jag göra aysha på min svagare sida och det var vingligt! Bara att öva upp helt enkelt, öva öva...


Baletten gick sådär, var rätt trött så hade extra dålig koll på höger och vänster men gjorde mitt bästa. Kul var det iaf och det är det viktigaste och jag kan drömma att jag glider fram som en äkta ballerina ^^


Idag är vilodag, kanske blir lite lätt axel- och ryggstretch hemma och fossingar.


Börjar komma ikapp med mina impros, den här är från i torsdags. På spinny. Gårdagens kommer så snart jag hinner ^^Nu te, det är kallt ute och kallt inne...

Av vintervild - 10 mars 2013 09:45

Det var en trött och seg contortionsession med Clara igår, kände mig svag, stel och allmänt träningsvärkig. Men efter ett tag så kom jag igång och vi hade ett bra pass tillsammans. Jag kom inte till några nya djup i stretchen men det var väldigt skönt att få röra på kroppen.


Jag tränade cheststands mot ribbstolen för att kunna slappna av i lite djupare positioner och det var väldigt bekvämt så det ska jag fortsätta med.


Fick till en helt ok brygga med raka ben helt ihop, även om knäna alltid ser lite böjda ut och jag måste jobba mer på axlarna.


 

Sen blev det inte mer gjort igår, kom hem och sov middag med älsklingen, lagade mat och tittade på lite film innan sovdags. Idag blir det OP innan baletten, får se vad jag orkar jobba på idag.


Av vintervild - 9 mars 2013 19:35


Idag är en trött dag så det blir en impro från förra onsdagen. Rätt nöjd med den faktiskt...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se