VinterVild

Alla inlägg under mars 2013

Av vintervild - 19 mars 2013 07:15

Det blev för lite sömn inatt igen för jag var tvungen att jaga minifjant mitt i natten.

Precis innan jag gick och lade mig så fick alla kissar gå ut på uteplatsen för både älsklingen och jag trodde att de inte skulle våga gå ngnstans i nysnön, men ack så fel vi hade. Mini sprang iväg som ett spjut med missen efter, men jag var inte så orolig för han brukar komma tillbaka rätt kvickt. Så jag gick och lade mig och tänkte att han skulle vara tillbaka när som helst, men när jag vaknade för obligatorisk toalettpaus fyra timmar senare så var han fortfarande borta!

Älsklingen var mest glad över det decimerade kattantalet men jag blev lite smått hysterisk (som vanligt) och kunde inte somna om. Jag ropade från balkongdörren och gick till slut ut och letade efter kräket i morgonrock och vinterstövlar. Grannen som satt på balkongen och rökte fick lite underhållning när jag smög omkring och ropade och kikade in i alla grannars trädgårdar.

Eftersom det var nysnö så var det inte så svårt att följa tassavtrycken och jag hittade honom tryckandes i en buske några trädgårdar bort, alldeles blöt och kall.

Slutet gott, han verkar må så bra och ville ut imorse igen men nu blir det inga fler äventyr på uteplatsen utan sele! Jag behöver min sömn.


  Världens oskyldigaste minifjant?


Så det blir mkt kaffe idag och lite OP efter jobbet. Finaste Emma fyller år och ska tävla på Polesque i New York i helgen så hon har genrep i studion idag, hon är grym så jag ser fram emot att se hennes nummer.

ANNONS
Av vintervild - 18 mars 2013 19:15

Tänkte att jag skulle vara duktig och effektiv idag och tvätta o diska en massa o så stängs vattnet av akut mitt i allt. Kul. Det skulle komma tillbaka "snart", tydligen är inom en halvtimme inte snart.


Får väll sysselsätta mig med ngt annat så länge, har en mysig minimisse som kurrar i mitt knä så kan inte klaga allt för mkt.


Stretch- och akrofilmer från i lördags. Inte mkt framsteg men lite så det är jag nöjd med! Glad för det lilla som det heter.


Hand- och armbågsstående


Rygg


Tror jag ska stretcha lite eagle, det var ett tag sedan... Inspirerad av Malin!

ANNONS
Av vintervild - 18 mars 2013 13:00

Impro från förra söndagen (jag är inte snabb, jag vet :P). Försökte mig på ngt fartigt och tekniken försvann all världens väg. Vackert? Knappast. Nyttigt? Mkt!

Av vintervild - 18 mars 2013 07:45

Måndag igen, alldeles för trött för det här egentligen. Kom i säng sent efter baletten igår och somnade ännu senare så det kommer att bli en trött dag. Har massor att göra på jobbet med så det blir en lång dag.


Mötet igår var intressant och jag blev invald i styrelsen så det är bara att komma till mig med frågor, åsikter och annat.

En sak som jag vet att många undrat över är varför man inte får representera sin studio i SM, på programblad eller hemsidan, och det har att göra med att SPDF är nu en del av Svenska Danssportförbundet och då får man inte göra reklam för ett företag eller kommerciel verksamhet under tävling vilket alla studior är. Däremot så är det fritt för alla studior att starta en egen förening, tex North Poles dansförening, som den tävlande får representera i tävlingar. Så spring och starta föreningar!

Det togs en del beslut om SM och sånt men det kommer att framgå av protokollet som kommer upp i dagarna.


Mötet tog inte så lång tid som jag trodde så hann med lite OP innan baletten med. Trött OP och trött balett men jag kämpar på. Baletten ligger ju sist i min träningsvecka så jag är aldrig på topp när det är dags tyvärr, men kul är det iaf. Igår var det polka på diagonalen och det blev mest kaos men kul kaos åtminstonde.


Nu jobba, jobba, jobba, jobba...

Av vintervild - 17 mars 2013 11:15

Har inte mkt att berätta, gårdagens ryggpass med Clara gick bra men inget spektakulärt. Var trött i ryggen efter veckans träning så lyckades inte lyfta upp i cheststand en enda gång. Så blir det ibland.

Kom iaf längre i min waterfall, har lärt mig att slappna av i den bättre.


 Raka ben nästa gång!Sen blev inte mkt gjort på resten av dagen, bakade lite bröd och sov middag ett slag. Sedan klippte jag till låten till CPC och planerade lite kombos och korografi. Det känns bra, måste bara testa och tima hur lång tid allt tar.


Får se om det hinns med OP idag, jag ska på årsmöte för SPDF och jag vet inte hur lång tid det tar. Det kan bli intressant om inte annat...

Iaf balett idag, ser fram emot det.


Av vintervild - 16 mars 2013 11:01

Dags för lördagscontortion med Clara!

Av vintervild - 15 mars 2013 07:45

Fredag, inte en sekund för tidigt. Det är fortfarande iskallt ute, förstår inte vart kylan kommer ifrån, och jag sov dåligt inatt så är extra trött. Dagen kommer nog att gå fort, har möte på förmiddagen och HLR-kurs på eftermiddagen innan veckans pass med Toubab. Sen hem till soffan och Inno Alla Vita som jag missade igår. Älsklingen ska ut ikväll så har soffan helt för migsjälv, blir perfekt.


OP igår gick sådär, försökte mig på en övergång som jag vet att jag klarar men som inte alls funkade igår. Så blir det ibland. Hade sällskap av Jessica som lärde mig en ny snurr på statisk som jag ska nöta på. Mkt fin.

Sen blev det inte mkt mer gjort på pinnen innan ryggstretchen som gick riktigt bra. VI hade Emma som vikarie för Nelle och hon var riktigt bra. Har inte stretchat för ngn annan än Nelle så det är kul med omväxling.

Vi gjorde inget nytt men det kändes bra och det knakade till i svanken för första gången någonsin, på ett bra sätt. Och när vi gjorde spagatbryggor så hjälpte Emma mig in i en scorpion och sedan ner i brygga och det var inte omöjligt. Jag hade mkt hjälp men det gick! Det finns hopp.


Men nu lite jobb innan resten av dagen tar vid. Och inte somna vid skrivbordet.

Av vintervild - 14 mars 2013 11:30

Om ni har tid över ikväll så rekommenderar jag att ni går in på Poleranking och kollar på livestreamen från Inno Alla Vita i Milano. Idel polestjärnor och Nelle är konferencier dessutom! 


Själv så kommer jag tyvärr att missa livesändningen men tänker titta på den till helgen!


Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se