VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 mars 2013

Sammanfattning

Av vintervild - 28 mars 2013 09:45

Hade som sagt ett mkt bra ryggpass igår, kom längre och djupare på alla vis och önskar verkligen att jag kunde ha fått lite bilder men det är svårt under ett pass. Händerna på fötterna i brygga, det djupaste någonsin i cheststand och assisterade lyft upp till handstående från brygga som inte var katastrof för en gångs skull. Det finns hopp.


Sedan nivå 5, poleklass för första gången på länge och det har varit saknat. Vi lekte på spinny och tiden gick alldeles för fort. Hemma sent, i säng senare och jag är glad över att det är halvdag idag och att hellweek på jobbet närmar sig sitt slut. Jag hann med en del iaf...


Efter jobbet blir det kärlekstid för axeln och sedan hårfix hos Hanse innan jag får komma hem och däcka igen. Det ser jag fram emot.

 
ANNONS
 
Malin

Malin

29 mars 2013 00:27

Kul! Ser fram emot att få se! :) Kram

http://poleaddiction.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se