VinterVild

Direktlänk till inlägg 24 mars 2013

Ändrade planer

Av vintervild - 24 mars 2013 15:30

Ändrade planer, kroppen tyckte att vila var på tiden idag så vila blir det. Min axel krånglar fortfarande lite och halsen känns lite raspig så det är soffläge som gäller. Med en kurrande mini på magen är det inte så illa.


Axeln kommer att få sig en omgång hos Sam på tisdag och lite nålar på torsdag så jag hoppas att den återhämtar sig kvickt. Även om jag tar det lugnt så belastas den en hel del när jag kör pole även om jag inte gör handsprings eller Iron X.

Halsen hoppas jag bara är temporärt, har verkligen inte tid att bli sjuk med tanke på alla tusen saker jag måste göra i veckan, jobbrelaterat och privat. Dessutom så är det kort vecka pga påsk, illa!


Jag beställde en bild från Leen Isabel som har bloggen Poledancingadventures för några veckor sedan och i veckan så kom den. Otroligt vacker och inspirerad av en bild som jag skickade in till henne. Jag är i mitt favvotrick, footlock.


 Looking sharp!


Mitt halsband är på gång med, skickades i veckan och kommer förhoppningsvis när som helst.


Mycket planerat i veckan, mycket jobb som ska bli gjort och kurserna dra igång samtidigt som jag måste hinna med tävlingsträning. Det är med andra ord välförtjänt med en vilodag idag.

 
ANNONS
 
Malin

Malin

25 mars 2013 10:51

Vilken fin bild! :D Kollar också den bloggen ibland, den är så härlig! :)
kram

http://poleaddiction.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se