VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 mars 2013

Hopp

Av vintervild - 13 mars 2013 07:45

Kom upp imorse, med lite hjälp av en minimisse på kurroverdrive. Han har kurresurser den lille.


Gjorde inte mkt igår, städningen var inte klar när jag kom hem så kände mig mkt ivägen och försökte att sysselsätta mig med lite rehab och elbowstands. Det är inte enkelt att köra elbowstands hemma, trångt och jag höll på att mosa minimissen några gånger eftersom han ska vara med överallt. Fick till några innan orken tog slut, var inte pigg på något sätt igår.


Idag blir det OP och handstående. Tänkte öva på Iron X och andra styrketrick som jag har planerat att ha med i min koreo. Det börjar bli dags att bestämma låt nu, och kanske få lite struktur på det hela.


Hur mår mina ben då? Helt ok faktiskt. Mina höfter är som gummi (höftböjare och rumpa kan jag stretcha), jag får till en redig överspagat på båda ben i höftböjarstretchen. Synd bara att hamstring inte är med i matchen. Men det är bättre, det gör mindre ont i höger hamstring och när jag kollar läget så känns det stelt och inte ont för första gången på hur länge som helst.

Vänster säte är inte på gott humör, jag rullar på rulle så ofta jag kan för att få ut knutarna som sitter långt, långt inne men det är svårt att komma åt. Inatt så vaknade jag flera gånger av att jag fick ont när jag låg på vänster sida så det är något i utsidan som felas. Jag ska låta det gå ett tag till men jag tror att jag kan behöva en nålomgång till på den sidan.

Hur som helst, jag har hopp!


Nu jobb.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se