VinterVild

Alla inlägg under februari 2013

Av vintervild - 13 februari 2013 11:30

Minimissen hjälpte mig att stretcha igår, lilla laseröga.



  Postmassagestel, trots missehjälp



Av vintervild - 12 februari 2013 07:45

Måndagen blev en dålig måndag. Jobbigt på jobbet, allmän hopplöshet och till råga på allt så blev min massage inställd för Sam satt fast i trafiken. Inte så mkt mer att göra än att åka hem och hata världen lite, inte för att det hjälper.

Så ingen träning igår och ingen träning idag för det blir massage idag istället. Inte fel det, men jag tycker inte om när saker ändras i sista sekund.


Idag har jag möte på jobbet som kan bli riktigt jobbigt. Inte för ngt jag har gjort eller inte gjort, och det kan bli enkelt, trevligt och kortfattat men risken är att det blir komplicerat, ansträngt och långt och det tar på krafterna. Jag hoppas på att resten av veckan blir trevligare.


Dagens outfit, jag är inte lika pepp som jag hoppats.


 



Av vintervild - 11 februari 2013 08:00

Helgen gick för fort som vanligt, men det börjar bli lite ljusare på morgnarna. Fortfarande kolmörkt när jag går till bussen men nästan ljust när jag kommer till jobbet.


Baletten igår var kul som alltid, det gick riktigt bra. Åtminstonde på höger sida, när vi körde vänster sida på diagonalen så gick det inte alls. Jag får nöja mig med en fin sida.

Vi har börjat med attitudepiruetter och de är mkt roligare än vanliga för man får ta mer fart och sträcka sig som en ballerina i en spelbox. Vi fick åxo göra cabriole framåt som funkade med höger ben fram men absolut inte med vänster.

O till sist styrka och balans med tåskor, jag måste börja stretcha fötter igen.


Ingen OP idag, ska få massage och kanske lite ordning på mina elaka ben.

Av vintervild - 10 februari 2013 11:00

Mör idag efter gårdagens ryggpass med Clara och Hanse. Det är härligt att träna på lördagar, jag är alltid superseg i början men halvvägs genom de assisterade supermanlyften så brukar det släppa o resten är eufori.


Fredagens OP var inte världens bästa, svag och stel men jag kämpade på. Fick till lite saker, klarade Marion Amber för första gången! Inte så snyggt, men det gick och jag vet hur jag ska göra så bara att träna o träna tills det blir perfekt.

Anna-Maija var där med, superkvinnan, trevligt med sällskap men känner mig en aning svag i hennes närhet :)

Inte så mkt film men en impro som alltid.




Var stel och varken spagat eller split var på min sida, men en overstraddle fick jag till för första gången! Yay!


 Gillar att mitt hår matchar den andra tjejens tröja ;)


Igår gick det riktigt bra, var stel i början men sen så släppte det som sagt. Fick till både fina waterfalls, bryggor och cheststand.


       


Ingen OP idag, behöver vila mina polemuskler. Men balett blir det, ser fram emot det ^^

Av vintervild - 10 februari 2013 10:00

Sophie önskade en video på hur man stretchar ryggen med block så jag har gjort en liten film.




Beroende på hur vig/lång rygg man har så kan man använda två block som jag gör i videon eller bara ett block (ta bort det undre). Ett tips är att börja med ett o känna hur det känns.

Placera blocket ungefär vid skulderbladen och tänk att inte luta mot blocket utan att vara rak i ryggen/svanken upp till där blocket är och bara böja där.

Jag gör lite olika armvarianter i videon men börja med att ha dem vid höfterna och sedan experimentera med dem.


Sen ska man bara ligga o slappna av. Vissa tycker att det är skönt, jag håller på att dö varje gång :P

Av vintervild - 8 februari 2013 15:15

Dagen går sakta idag, i snigelfart. Fördrev lite tid med att shoppa på Black Milk.


Catsuit till stretch




Klänning för att :) 


Om ca 1,5 timme ska jag bege mig och träna, är inte så pepp just nu men det beror mest på att jag inte har druckit alls tillräckligt med kaffe idag. Blir nog en rätt kort träning hur som helst, men jag vill känna lite hur flexytricken känns.

Av vintervild - 8 februari 2013 07:30

Trött och glad att det är fredag, sova står högst på listan i helgen. Efter träning och gos med försummad älskling förståss... Sova när jag är död?


Hade tre timmar träning igår, olika som tur är. Tränade handstående med Toubab, finslipning av teknikerna, balansövningar, fokus på svaga punkter. Det blev några aha-upplevelser, ska bara komma ihåg allt till nästa gång.

Stretchen kändes rätt så meh dock, både ben och rygg. Trött, stel och inget att skriva hem om. Rullade på foamroller när jag kom hem och då kändes iaf benen bättre efteråt och jag kunde komma ner i spagat igen, får inte glömma att ge dem lite kärlek emellanåt.

Men bara att ta nya tag (hurtigt värre :P). Idag blir det OP med fokus benflexy, inte så tunga trick för axlar o armar utan jobba på att få benen att göra som jag vill.


Tills dess jobb och dagens outfit, inte helsvart för en gångs skull!


Tröjan är grön, promise!  



Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards