VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 februari 2013

Bra, dåligt och svart

Av vintervild - 28 februari 2013 07:45

Torsdag, snart helg! Woho! Jag försöker att hålla humöret uppe trots defekta ben som är på extra dåligt humör idag. Tur att jag ska till naprapat idag, behöver gråta ut lite och få höra att allt kommer att bli bra (även om det inte stämmer).


Handstående igår gick ok, vissa stunder helt fantastiskt, stod fritt i minst 10 sekunder! Sen var det andra stunder som inte gick lika bra, upp och ner.

OP innan var sådär men blev nöjd över min impro. Har tre st i kameran som väntar på att laddas upp, lovar att ta itu med det till helgen.

Jobbar på en ny kombo men behöver högre stång för att det ska fungera. För mkt tak och golv i vägen just nu.


Nya naglar, svart den här gången. Passande.


  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se