VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 februari 2013

Konstig

Av vintervild - 25 februari 2013 09:45

Det har varit en konstig helg. Jag har inte rört min dator på hela helgen vilket är extremt ovanligt och jag har inte orkar fixa med bilder och filmer från träningen vilket är ännu mer ovanligt. Energin och lusten har inte funnits helt enkelt, jag har befunnit mig någon helt annan stans. Exakt vart vet jag inte.


Helgen gick både fort och sakta, att vara hemma hela lördagen var skönt och långttråkigt på samma gång. Framåt lunch på söndagen så började jag klättra på väggarna, jag behöver min träning. Tur att jag hade baletten även om den kunde ha gått bättre. Härligt att få röra på balettmusklerna hur som helst även om jag har noll koordinationsförmåga. Höger sida går bra, vänster helt åt skogen.


Idag var jag trött och slö och orkade inte gå upp så tog lite sovmorgon och kom till jobbet två timmar senare än vanligt. Vissa dagar går det inte att komma upp helt enkelt...


Ingen träning förrens på onsdag, jag hoppas att både kropp och själ känner sig på bättre humör till dess.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se