VinterVild

Direktlänk till inlägg 21 februari 2013

Trötthet och framsteg

Av vintervild - 21 februari 2013 08:15

Torsdag, jag ville inte gå upp imorse! Älsklingen kom hem sent och glömde att meddela detta så när jag vaknade till vid halv tolv och han inte var hemma så förutsatte jag att det värsta hade hänt. Det hade det inte, han var på tåget hem just då men det blev dåligt med sömn efter det. Trots en gosig bebismisse som kurrade på mitt bröst, mattes lugnande.


OP igår, det gick sådär. Körde spinny hela passet och lyckades komma upp i shouldermount med lite fart för första gången! Inte så snyggt, men något att jobba på.

Jag kände mig mest svag, speciellt i armarna vilket är jobbigt för de används hela tiden i pole. Jag tror att jag äter lite för dåligt, måste ta mig i kragen på den biten!


Handstående efteråt gick däremot väldigt bra, saker klickade en efter en och det går bra framåt. En liten film blev det, inte det bästa jag gjorde, lyckades med många mycket bättre upp- och nedgångar men aldrig när kameran är framme såklart.Börjar få koll på att gå på händer med, vi går alla på slutet mot tjockmattan en o en o så håller de övriga i benen så man kommer framåt. Det gick riktigt bra sista gången igår, men tungt...


Idag stretch, två veckor sedan sist. En evighet...

 
ANNONS
 
Malin

Malin

21 februari 2013 09:19

Snygg handstående! Ser stark ut! :)

usch och fy för trötthet, har själv känt mig sjukt hängig och trött hela januari och februari. Hoppas de är sånt som blir bättre när de kommer lite sol och värme igen! :) Har dessutom börjat styrketräna igen så har varit lite trött i kroppen när jag dansat. :) De kommer igen, de är säkert bara vintern! <3 Kram

http://split.blo.gg

 
Ingen bild

Li

21 februari 2013 20:23

Snyggt! Själv har jag inga problem med maten eller vilodagar...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se