VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 februari 2013

Dålig natt

Av vintervild - 19 februari 2013 08:45

Sov dåligt inatt, drömde konstiga drömmar och vaknade hela tiden. Kudden var för hård o sen för mjuk o sen bara i vägen, katten kurrade för högt och jag fick ont i ryggen av sängen. En sådan natt helt enkelt. Men jag ska nog överleva dagen trots allt.


Jag ska träffa Liten idag, en gymnasiekompis. Vi bodde i samma barack i ett år och jag gav honom en crash course i labila flickor, men han verkar ha överlevt. Det var evigheter sedan vi sågs så det ska bli riktigt kul, hoppas att jag inte är allt för trött ikväll bara.

Älsklingen blev lite sotis men Liten är lyckligt gift ^^


Benen känns ok, de fick Linnex igår innan sovdags och på morgonstretchen så kändes det ok. Fortfarande ont i höger ben och stelt i vänster säte men inte lika illa som innan. Iaf på rätt väg.


Nu jobb, mycket att göra på lite tid.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se