VinterVild

Direktlänk till inlägg 8 februari 2013

Mest meh

Av vintervild - 8 februari 2013 07:30

Trött och glad att det är fredag, sova står högst på listan i helgen. Efter träning och gos med försummad älskling förståss... Sova när jag är död?


Hade tre timmar träning igår, olika som tur är. Tränade handstående med Toubab, finslipning av teknikerna, balansövningar, fokus på svaga punkter. Det blev några aha-upplevelser, ska bara komma ihåg allt till nästa gång.

Stretchen kändes rätt så meh dock, både ben och rygg. Trött, stel och inget att skriva hem om. Rullade på foamroller när jag kom hem och då kändes iaf benen bättre efteråt och jag kunde komma ner i spagat igen, får inte glömma att ge dem lite kärlek emellanåt.

Men bara att ta nya tag (hurtigt värre :P). Idag blir det OP med fokus benflexy, inte så tunga trick för axlar o armar utan jobba på att få benen att göra som jag vill.


Tills dess jobb och dagens outfit, inte helsvart för en gångs skull!


Tröjan är grön, promise!   
ANNONS
 
m

m

8 februari 2013 12:09

Jag ska förbi studion idag, om min rygg är på okej humör- (jag har sån träningsvärk efter att ha börjat anstränga musklerna igen), kan jag göra en film på hur jag kommer in i eagle. Jag börjar dock med att ha stöd mot en vägg, och sen släppa. Tror inte jag lyckats komma in i den helt utan stöd i början..

Jag har aldrig använt foamroller, men tänkte börja göra det för mina ben stelnar till så förbaskat när jag har stretchat mycket. Kan inte du lägga upp lite tips på hur du använder den?? :)

http://ovanmarken.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se