VinterVild

Direktlänk till inlägg 7 februari 2013

Fullt upp för dagen

Av vintervild - 7 februari 2013 07:00

Det är en fullspäckad dag idag, undrar hur jag ska hinna med att jobba ^^ Var på jobbet en halvtimme tidigare men det gör varken till eller från känns det som.

Har massage på jobbet kl åtta, ska till Hanse o fixa håret halv elva och fyra så har jag privatlektion med Toubab innan dubbelstretch. Det är hårt att vara på topp!


OP och handstående igår, sammanlagt tre timmar härlig träning. OP kändes bra, armstyrkan är inte riktigt hela vägen där dock men jag kämpar på. Iron X lyser fortfarande med sin frånvaro, ytterst frustrerande! Inget revolutionerande som hände men en impro är filmad och kommer upp när jag väl hinner stoppa in den på YouTube.


Handståendet var ren eufori, just nu så går jag från klarhet till klarhet. En lång väg kvar men små steg i rätt riktning. Lite film fick jag allt, fånen är bra till mycket.På slutet så klarade jag dessutom att bryta ner till split väldigt sakta, saktare än på filmen, och dessutom stanna och balansera med benen i nittio grader helt utan att ta stöd mot väggen med ryggen. Jag blev lite imponerad av migsjälv ^^


Nu jobba lite, massage om inte allt för lång tid o sedan iväg och bli snygg.

 
ANNONS
 
Malin

Malin

7 februari 2013 09:56

Snyggt! :D

http://split.blo.gg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se