VinterVild

Direktlänk till inlägg 6 februari 2013

Vardagen

Av vintervild - 6 februari 2013 10:15

Det finns en vardag med. Var och hälsade på K och bebbe igår, det var trevligt. Åt lite sushi, pratade om diverse saker hit och dit. En bra tisdag.

Åkte hem till tre katter i en för övrigt tom lägenhet, packade träningsväskan och förberedde frukost (smoothie inspirerad av Signe) innan det blev sovdags. Missen gick ut och de andra två gosade ner sig hos mig under täcket ett slag innan jag fick sängen för migsjälv. Sov som en stock och märkte varken när älsklingen kom hem eller när han gick och lade sig.


Idag OP och efterföljande handstående. Jag borde vara pigg efter nattens sömn men det är jag inte. Längtar efter helg nu...


  Dagens. Ett visst färgtema bland mina kläder :P 
ANNONS
 
m

m

6 februari 2013 17:17

Tack!
Ja, jag kommer nog upp snart för att hänga med familj & vänner. Kanske kan komma förbi studion & så kan vi köra lite i stretchrummet eller nåt tillsammans? Är ju iallafall inte _helt_ handikappad längre..

http://ovanmarken.wordpress.com

 
Ingen bild

m

6 februari 2013 17:18

fan vad grymt att du börjat få köra med tåskor förresten! hoppas jag kan börja dansa balett snart igen så att jag också kan komma dit en dag.. men det är ju lite ovisst just nu :/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se