VinterVild

Direktlänk till inlägg 2 februari 2013

Fullspäckad dag

Av vintervild - 2 februari 2013 18:00

Dagen har gått fort idag och har varit fyllt med sömn, träning, gos och nu kaffe med älsklingen och lillmissen ihopträngd mellan oss. Han behöver verkligen inte mkt utrymme för att trivas...


Lite sent kanske men stretchpassen i torsdags var riktigt trevliga. Vi var bara fyra på benpasset och fem på ryggpasset så det blev mkt tid och personligt anpassat, alltid kul!

På ben så fortsatte vi med att ta det lugnt och "lura" in kroppen i spagat. Inget tryckande eller mosande utan bara ta det lugnt och låta musklerna göra som de vill. Mina höftböjare känns mjuka och hamstrings med men de gör ont så det är frustrerande. Inga överspagater med andra ord.


På rygg var det fokus cheststands igen, alltid lika kul. De känns stabilare och stabilare och jag börjar kunna komma upp med enbart muskelkraft. Inte varje gång men ofta! Hello muskler!

Vi fick åxo göra handståendebrygga med spagat och det var jobbigt men kändes bra. Till sist tränade vi på att komma in i eagle, helst med båda händerna på foten och stående i balans. Total fail för mig, min balans är icke-existensiell men jag ska klara av det någon dag!


Idag när jag o Clara körde så blev det fokus bryggor eftersom vi inte gjorde några alls i torsdags. Det kändes bra, jag är lite stelare i axlarna än vad jag brukar men det störde inte så mkt. Gjorde lite framsteg, kom bla fram med båda händerna till hälarna i min elbowstand! Nästa mål är att kunna ta tag runt anklarna med händerna.


 Att kunna räta mer på benen och komma längre in med bröstet är åxo på listan


Körde lite bryggvarianter och tycker att min "stol" börjar se lite bättre ut.


 


Sist men inte minst blev det handståendebryggor idag med, mest för att jag ville ha en bild på hur det ser ut. Nu är det bara att kunna göra det utan stöd och med en perfekt spagat. En kakbit, verkligen...


 Balans och höftböjare måste fixas


Snart ska det lagas mat och imorrn blir de OP och balett, som jag har längtat! Känns som många evigheter sedan sist.

 
ANNONS
 
Sophie

Sophie

2 februari 2013 19:58

Ingen fara!:) Så himla snällt att du vill göra en film.

http://Tweenerpie.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se