VinterVild

Direktlänk till inlägg 1 februari 2013

Möten, trötthet och ett försök att vara snygg

Av vintervild - 1 februari 2013 07:45

Mötesdag idag, strax iväg till första mötet och efter lunch är det info på jobbet o när det är klart är det dags att gå hem.

Jag funderade på igår om jag skulle gå på OP i eftermiddag men fick lyxmiddag när jag kom hem (pannkakor och nypressad juice, jag har ganska låg standard) så kom i säng alldeles för sent och insåg imorse att jag inte skulle orka. Tråkigt nog, det känns som evigheter sen jag körde pole sist.


Bjuder på dagens outfit, jag och Emma kör outfitmånad så ska göra mitt bästa att se snygg ut varje dag hela februari.


Kort klänning, höga strumpor och latexhårros från Westward bound  


Utförlig beskrivning om gårdagens pass kommer senare, men det kändes riktigt bra kan jag säga. Framsteg kanske?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se