VinterVild

Alla inlägg under januari 2013

Av vintervild - 4 januari 2013 07:15

Sov dåligt inatt, svårt att somna och svårt att hålla mig sovande. Vaknade och tittade på klockan stup i kvarten o efter att älsklingen och lillmissen kom o lade sig strax efter tre så sov jag inte mycket. Hade dessutom satt klockan på halv fem för att hinna med första bussen till jobbet, råkade nämna att jag hade lite väl lugnt så nu ska jag försöka sätta mig i ett nytt hus tills mitt nya projekt kommer igång. Inte rätt dag för det med den lilla sömnen som jag har fått.


Blir iaf kort dag, ska få massage klockan två. Ett försökt till att få ordning på mina ben, speciellt vänster gluteus behöver få sig en riktig omgång för just nu så känns det där vad jag än försöker stretcha. Jag hoppas att Sam, min massör, kan få rätsida på mig.


ANNONS
Av vintervild - 3 januari 2013 11:00

Älsklingen kom och lade sig tio minuter innan min klocka ringde imorse. Olika dygnsrytmer, no kidding. Det mest deprimerande är att jag sover bäst när jag är ensam i sängen så det gör mig ingenting alls.


Vi har sagt som nyårslöfte att laga mer mat hemma, det har blivit väldigt mycket snabbmat på sistonde och det är inte bra för varken ekonomi eller hälsa. Lagade faktiskt mat igår, på mitt initiativ och jag lagade all min mat själv! Rekord! Gott blev det åxo o massor med matlådor. Nomnom.

Älsklingen fick laga sin köttfärssås själv, så snäll är jag inte.


Matberedaren har gått på högvarv med, det har gjorts juice, bakats bröd och sliceats saker på löpande band. Gjorde ett stort glas med grapefruktjuice imorse, det känns som att det kan bli en god vana. Ska dock ta lite mindre mängd grape nästa gång, tre st blev väldigt mkt juice o jag var självklart tvungen att dricka upp allt så mådde lite illa på bussen till jobbet.


Djuren mår bra, katten mjauar, missen har blivit mer och mer innekatt på sistonde och bebben busar och gosar och gosar och busar. Han är en riktig mamma-katt och så fort jag sätter mig i soffan eller lägger mig på golvet för att stretcha så kommer han och ska vara med. Älsklingen duger bara om jag ligger och sover med dörren stängd eller om det finns god mat i närheten.

Försökte ta kort när han drack av älsklingens mjölk igår men han ville inte vara fotomodell:


  Suddkisse!


Den mysigaste katt jag någonsin har mött...

ANNONS
Av vintervild - 3 januari 2013 07:30

Jag har funderat över mina pole- och dansmål för året och helt allmänt så står teknik och känsla högst på listan. Vackra linjer, fina fötter, inget slarv i de enklare sakerna. Eftersom jag har en förmåga att hasta igenom saker så blir det en utmaning.

Mer konkret så ska jag:


  • Klara Iron X. Jag har satt 1:a april som deadline, nu ska den komma!
  • Lyfta upp i handspring
  • Kontrollerad shouldermount
  • Perfekt lunchbox med vanligt och back aysha-grepp
  • Russian split kontrollerad och i en kombo
  • Spatchcock! (man får väll drömma)

Jag ska även fridansa mer. Jag ska köra en impro varje gång jag kör OP, filma och lägga upp på bloggen. Hur dåligt det än är, oavsett om jag ramlar ner, snubblar eller bara orkar sitta tre minuter i pole sit.


Det börjar idag, OP efter jobbet. Kameran är laddad och jag med. Om jag kan hålla mig vaken.

Av vintervild - 2 januari 2013 09:15

Åter i vardagen även om det var väldigt svårt att komma upp imorse. Hade planerat att gå upp vid fem som jag brukar men när klockan slagit tolv och jag fortfarande inte hade somnat så bestämde jag mig för sovmorgon till sju. Var inte lätt att komma upp för det...


Tittade igenom mina mål från förra året och kan konstatera att det har gått framåt även om jag inte är helt där på alla punkter än.Nuläget, flexibilitet:


Spagat: konsekvent på båda ben och överspagat på höger och ibland på vänster.

Split: nära, nära.. Bara att kämpa vidare

Straddle: när alla kroppsdelar samarbetar så kommer jag ner med magen i golvet, yay!

Chest stand: inga fötter på pannan men nära till tår i golvet.


Mål:


Starkare i samtliga positioner. Det är en sak att ha en överspagat på golvet eller rund brygga och en helt annan att få till det snyggt på stången. Just nu är jag lite floppy.


Dans- och polemål finns såklart, har inte lyckats sortera ut tankarna ännu men de kommer snart. Ska bara överleva dagen först...

Av vintervild - 1 januari 2013 12:30

Nytt år, 2013. Känns inte som det, tiden går alldeles för fort som vanligt. Sitter med en kurrig mini-fjant på bröstet och har det bra.


Nyårsfesten igår var superkul! God mat, trevliga människor, gott vin och dans. Temat var Gudar och Gudinnor och jag var utklädd till Bast, Bastet, beskyddare av förråd och skydd mot ormar enligt vissa källor och katternas och hushållens beskyddare enligt andra. Hon framställs som en kvinna med katthuvud, därav gårdagens sminkning :)

Älsklingen var tråkig och inte utklädd alls, men han är så söt så jag älskar honom ändå.


Vi tog sista tåget hem så vi stannade bara till halv två, precis lagom för gamla tanter som jag. Idag kommer inte många knop bli gjorda och imorrn är det dags för jobb igen, men det tänker vi inte på nu..

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se