VinterVild

Alla inlägg under januari 2013

Av vintervild - 9 januari 2013 07:30

Klockan fyra imorse så tyckte den röda bebismissen att det var dags för supergos och kattackerade matte i en halvtimme innan han somnade på mattes bröst. Inte så mkt sömn efter det med andra ord, de är underbara nästan jämt.


Lillen fick gå på äventyr igår med, älsklingen släppte ut alla katter utan sele och vips hade den lilla röda försvunnit in på grannens tomt med missen hack i häl. Katten stannade förståndigt kvar på vår tomt men spanade över staketet efter de andra två kräken. Jag fick en smärre hjärtattack och trodde jag sett minifjant för sista gången men han kom som tur var tillbaka självmant några minuter senare och var helt galen! Tydligen var det spännande ute, men nu så blir det till att införskaffa sele så han inte rymmer igen.


Handstående igår gick bra, inte lika bra som gången innan men helt godkänt. Sista gången för nu, nästa omgång börjar om två veckor så lite vila och hemmaträning tills dess. Vet inte om jag vågar träna hemma dock, finns en risk för mosade katter då.


Idag ryggstretch, är fortfarade öm efter min och Claras genomkörare i söndags så vi får se hur det går.

ANNONS
Av vintervild - 8 januari 2013 07:45

Är inte sjuk än iaf, sitter på jobbet och jobbar på. Hoppas att jag håller mig frisk, att vara sjuk är så tråkigt. Ska gå på handståendet i kväll om jag inte har blivit sjuk till dess.


Ingen träning av ngn sort igår, gos med älsklingen och bebben i soffan, plock inför städningen idag och sedan i säng. Sover så dåligt nu för tiden, vaknar ofta och drömmer mardrömmar. Det tär men jag är ändå relativt pigg när klockan ringer. Är duktig och morgonstretchar nu igen, jag har saknat det. Får sällskap av lillmissen, imorse låg han på min rygg när jag stretchade axlar ^^


Dags för jobb nu, kanske har ngt roligare att rapportera under morgondagen.


  Söndagens straddle, överstraddle nästa?


ANNONS
Av vintervild - 7 januari 2013 14:15

Jag tränade lite aysha och ayshavarianter igår:


  Projekt döda höftböjare börjar nu!


Bättre än förväntat men det bakre benet är katastrof. Måste mosa höftböjare ordentligt, få den både mjukare och starkare så jag kan trycka ner benet ordentligt.


Halsont samma men mer spridd och jag har ont i öronen med. Inte bli sjuk, inte bli sjuk, inte bli sjuk!

Av vintervild - 7 januari 2013 09:00

Måndag igen, sov återigen inte särskilt bra trots att jag hade hela sängen för mig själv. Det kan bero på de små djuren som inte förstår att matte behöver sova utan hamnar i lekmode när klockan blir nio. Tur att de är så bedårande alla tre.

Älsklingen kom hem vid tre, stackarn..


Idag har jag träningsvärk och ont i halsen. Inte mkt av halsontet men så det irriterar, och något upprörda bihålor. Med tanke på att många är sjuka så finns en risk att jag blir sjuk snart med men jag hoppas att jag slipper. Det finns roligare saker i livet.


Som sötaste minikatten som kände sig lite smutsig igår:


Tvätta sig själv är så 2012!  


Av vintervild - 6 januari 2013 20:30

Har haft en trevlig dag med några timmar i studion och sedan lagat god mat (!) och ska snart sova. Älsklingen jobbar ikväll så jag och djuren är ensamma hemma.


Jag och Clara körde rygg tillsammans idag, det var skönt att få köra ordentligt med en partner. Styrkeövningarna gick väldigt lätt och jag var relativt mjuk i ryggen när det kom till bryggor och cheststand. Clara hjälpte mig i cheststand och jag kunde nästan lägga fötterna på pannan. Snart! Film finns nedan :)


Själva OP:n var seg, körde lite styrka och ryggflexsaker men var inte helt pepp. Filmade iaf en impro som jag lovat, men den är inte så mkt bättre än den senaste.


Shakespears sister - Stay


Avslutade med lite benstretch, kändes ok men är fortfarande riktigt stel i sätet. Känns mest i straddle och spagat med vänster ben fram. Jag gör mina rehab-övningar, masserar själv och missbrukar Linnex och hoppas det går åt rätt håll.


Stretch


Ingen träning imorrn, måste hinna städa innan städerskan kommer så hon inte får ett sammanbrott på tisdag :P

Av vintervild - 6 januari 2013 11:15

De fyrbenta fick vara ute i snön igår, mkt roligt tyckte alla, speciellt lillen. Missen tyckte det var lite jobbigt dock, han var ju tvungen att hålla koll på lillen hela tiden.


 Tre katter i snön


 Jobbigt att hålla koll på bebisen hela tiden!


 Katten var lite fegare o kom inte långt


 Läskigt och blött tycker katten


Lillen börjar bli lite väl modig så det är dags att skaffa sele till honom. Katten är det ingen fara med, större fegis får man leta efter.


Av vintervild - 5 januari 2013 13:17

Hemmagjort bröd, egenpressad juice och te. Omnomnom.

Av vintervild - 5 januari 2013 10:45

Jag överlevde gårdagen men tog en lång, härlig tupplur när jag kom hem. Sov som en stock och trodde att det var mitt i natten när älsklingen väckte mig igen.


Fick en förklaring till mina krånglande ben hos massören, jag var jättesned i bäckenet vilket leder till att felbelastningar och överansträngningar. Nu är jag justerad igen och genomknådad på de onda områdena och så mör att jag går som en gammal tant.

Vi bestämde att jag ska ha en stående tid en gång i månaden så kanske mina elaka ben kan börja fungera ännu mer normalt snart. Och förhoppningsvis kan mitt bäcken stanna där det ska med.


Som lovat, min impro ifrån i torsdags. Var supertrött men har jag lovat så har jag :)


NiN - Closer


Klasserna för våren har släppts och jag ha anmält mig till oversplits, rygg stretch fyra och handstående. Jag har även planerat att ta några drop-in-lektioner på Nivå 5 och tillsammans med baletten så kommer det att bli en perfekt blandning. 


Idag blir det lugn o ro, kanske lite stretch och allmänna styrkeövningar om jag orkar. Just nu har jag en katt på magen och kan inte gå ngnstans.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se