VinterVild

Alla inlägg under januari 2013

Av vintervild - 15 januari 2013 08:15

Jag har vilat i två dagar och är redan uttråkad. Fick iofs en del fixat hemma igår och stretchade lite ben men saknar redan nu träningen. Tur att det är ryggstretch imorrn och på söndag så ska jag på workshop med Bendy Kate och så börjar baletten igen, yay! Så jag behöver all min energi till dess.


Tog lite sovmorgon imorse, sov riktigt usel inatt. Först så fick älsklingen sovryckningar och höll mig vaken och när jag äntligen petat tillräckligt på honom så att han slutade så kom det underbara kattkräket och krävde gos. Jag är så blödig att jag inte har hjärta att kasta ut honom så jag får leva med mitt val. Det blir nog mkt koffein idag.


Måste ringa Carema och boka tid hos min psykatrier. Jag hade tid i slutet av november men de ringde och sa att hon var sjuk och undrade om jag ville gå hos en inhyrd läkare eller boka om tiden. Eftersom jag har svårt med läkare så ville jag gå hos min vanliga när hon blivit frisk men jag har inte hört ngt alls sedan dess och jag behöver snart nya recept.

ANNONS
Av vintervild - 14 januari 2013 10:00

En vanlig måndag. Sov med sötaste bebismissen (som inte är så mkt bebis längre) draperad över ansiktet och även om det lämnade en del att önska i sovväg så var det väldigt mysigt.


Lillen är som sagt väldigt kelig och tycker om att följa mig runt i lägenheten och på grund av detta så lever han lite farligt. Inatt när jag gick på toaletten så låg han på behörigt avstånd när jag gick in men när jag gick ut igen så var han precis utanför dörren och jag trampade på honom. Igen. Han blev sur och jag fick jaga honom in i vardagsrummet för att få kela lite så han blev på gott humör igen.

Knäppkatt.


Igår gjorde jag inte mkt. Sov alldeles för länge, tvingade älsklingen att ge mig massage, spelade Rift och lagade mat innan en film (Hotel Transylvania) och sovdags. Ovant med en träningsfri söndag men skönt med en heldag hemma.

Idag kommer inte att bli så mkt mer spännande, hem och plocka undan inför städningen imorrn och ta det lugnt. Stretcha om jag orkar, just nu känner jag bara för att sova...

ANNONS
Av vintervild - 13 januari 2013 21:02

Det har varit en lat dag o inte ens pauskatter finns att tillgå så ni får nöja er med en outfit-bild från gårdagen.

Av vintervild - 12 januari 2013 20:15

Sitter i soffan och tittar på Corpse bride med en gosig minifjant bredvid mig. Älsklingen är iväg och äter middag med killkompisar så det är bara jag och djuren ikväll.


Jag spenderade två timmar i studion med Clara stretchandes rygg, ett bra sätt att spendera lördagen. Clara och jag är på ungefär samma nivå och jag litar på att hon inte har sönder mig och jag hoppas att hon litar lika mycket på mig.

Ryggen kändes bra, alltid något att jobba på men jag är nöjd.


 Assisterad brygga


Nu blir det vila ett tag framöver, förutom ryggstretchen på onsdag. Och lite benstretch hemma, det är det som kallas för aktiv vila :)

Av vintervild - 12 januari 2013 09:00

Kattgos och vin, en bra fredag.


  

Världens mysigaste lilla bebiskatt, en riktig mammakatt.


Idag ska jag och Clara köra rygg tillsammans, det ser jag fram emot. Sen ska jag vila från träningen tills nästa omgång börjar, min kropp behöver lite lugn och ro.

Av vintervild - 11 januari 2013 07:30

Träningen igår var inte mkt att skryta med. En timmes benstretch, 45 min pole där jag var hal, kall och svag och sedan 30 min stretch/styrka/tycka synd om mig själv för att det gick dåligt. Långt ifrån alla dagar är bra dagar, nu ska jag vila ett tag så att mina muskler får återhämta sig en aning.

Tack vare snälla Louise så fick jag iaf filmat en impro och till en låt jag aldrig skulle ha valt själv. En utmaning och riktigt skoj.Lite mer energi så hade det blivit bättre, men med förutsättningarna så är jag riktigt nöjd.


Sov ännu sämre inatt, älsklingen kom och lade sig tidigt så bebben väckte mig redan kvart i två. Sen blev det sporadiskt sovande fram till klockan ringde. Ställde tom fram den en halvtimme för lite mer sömn, men det gjorde varken till eller från. Så skönt att det är helg imorrn, sova står allra högst på listan.

Av vintervild - 10 januari 2013 08:00

Fick sova längre för lillmissen idag, han väckte mig fem i fem så inte så illa. Längtar dock till helgen så att jag får sova...


Ryggstretch igår, gick sådär. Kände mig en aning trött och stel och framför allt svag men chest stand kändes bra när jag väl kom upp i den. Resten var lite si och så, jag ska försöka vara mer utvilad till nästa gång. Eftersom en gång försvann när det var strömavbrott så har vi en gång att ta igen och det blir nästa onsdag.


Idag blir det OP men jag var klantig och glömde minneskortet till kameran i datorn. Pucko deluxe? Ska försöka filma min impro med mobilen men då får jag hoppas att Louise har bra musik på för det går inte att spela Spotify samtidigt som man filmar.

Mina axlar känns rätt trötta och ömma idag så jag tänkte att det får bli en handspringsfri träningsdag, enbart inverts och shouldermounts. Tänkte dessutom fokusera på benflexibilitet om benen tillåter, o kanske spinny? Får se hur hög energinivån är när jag är där.


Nog planerat, dags för jobb.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se