VinterVild

Alla inlägg under januari 2013

Av vintervild - 26 januari 2013 19:30

Elaka älsklingen har smittat mig nu så jag är döende. Älsklingen tycker att jag överdriver, jag har ju inte ens feber, men jag hatar att vara sjuk så tycker ändå att jag är döende. Att vara snuvig och förkyld är det värsta jag vet så jag tänker tycka mkt synd om migsjälv för det.


Mådde bättre i morse så var och körde ryggstretch med Clara. Kanske inte det bästa att göra när man känner sig krasslig men just då och tills jag kom hem så var det inte så illa. Nu är det en aning värre så det blir garanterat ingen OP imorrn men jag hoppas på lite balett.


Håller på med filmerna från dagens pass, det var fokus chest stands idag och jag provade att ha vikter runt fötterna för första gången. Det är bra för styrka och även för att komma ner längre med fötterna fortare. Jag vet inte om jag kom så mkt längre med vikter men blir lätt feg när det är nya saker på gång.

Återkommer när filmerna är processade, nu ska jag tycka lite mer synd om mig...

ANNONS
Av vintervild - 25 januari 2013 18:13

Onsdagens impro. Långt ifrån mitt bästa jobb och dessutom var kameran dumt vinklad så hälften är bortklippt, men det är bevis på att jag har gjort den iaf ^^


Första gången jag hörde låten åxo, den var inte enkel :P

ANNONS
Av vintervild - 25 januari 2013 08:00

Så skönt att det är fredag idag, jag behöver verkligen helg nu. Har haft svårt att sova inatt med och det är iskallt i lägenheten så det är inte särskilt motiverande att gå upp heller.


Har träningsvärk idag efter tre timmars träning igår. Först en timme med Toubab som var riktigt bra, vi körde lite magstyrka först och sedan gick vi igen lite kullerbyttor framåt och bakåt och bak åt sidorna. Det var jag rätt så bra på, samt hjulning men sen så skulle vi göra ngn sorts halvhjulning/tvist vilket gick allt annat än bra. Det där med att göra olika saker med händer och fötter är inte riktigt min grej så det blev läxa.

Tränade åxo på shoulder stand som jag inte fattat alls innan men det börjar komma. Läxa där med.

Vi ska köra igen, ngn gång nästa vecka och ska jobba mot mitt mål, att klara en kick-up.


Sen stretch ben, det gick rätt så bra. Vi körde spagat, hamstring och höftböjare och tog det väldigt lugnt vilket passar mina krångliga ben perfekt. Inga överspagater med andra ord men det kändes bra och tog på rätt ställen.


När det var dags för rygg så var jag helt slut så det kunde ha gått bättre men jag är ändå nöjd trots att benen gav upp innan vigheten i ryggen tog slut. Vi gjorde mkt cheststand vilket kändes riktigt bra och jag börjar få mer kontroll över djupet. Kanske kan de hända ngt där.


Sen åkte jag hem, alldeles mör efter all träning men glad och nöjd.


Lillmissen tyckte att det där med att sova var överskattat för matte så han höll mig vaken en del imorse men än så länge så är jag relativt pigg. Med emfas på relativt.

Av vintervild - 24 januari 2013 12:00

Det börjar bli rätt mkt på jobbet nu vilket iofs är rätt så kul, det värsta är att sitta o inte ha ngt att göra. Har ju ett nytt projekt som jag jobbar på, mitt första egna projekt även om jag får mkt hjälp eftersom jag inte vet hur man gör. Än.


Körde OP igår, var otrogen och körde på STHLMPole med Jessica. Tog det rätt lugnt o körde inte så mkt styrka eftersom jag hade handstående efter men fick till en del saker trots allt. Gjorde en impro till en helt ny låt som var väldigt udda, det blev ingen höjdare precis men jag kom ihåg att filma så den kommer upp imorrn. Idag har jag fullt upp...

Handstående gick ok men inte super. Små steg i rätt riktning blev det iaf och jag ska ha ett privatpass med Toubab idag faktiskt och jobba vidare på handstående och enkel golvakro.


Så idag blir det pass med Toubab, ben- och ryggstretch. Fullsatt med andra ord och helgen som kommer kommer att kännas helt underbar.


Älsklingen är på bättringsvägen och jag har inte blivit sjuk än *peppar peppar* Inte sjukare än igår iaf med snuva men ingen halsont. Jag hoppas att jag kan hålla mig frisk, har verkligen inte tid att vara sjuk just nu och ingen lust heller för den delen.

Av vintervild - 23 januari 2013 07:15

Hade ont i halsen inatt och är mkt snuvig, inte bra! Dumma älsklingen om han har smittat mig. Inget halsont nu iaf så jag har med mig träningsväskan ifall så hoppas på träning i eftermiddag.


Fram till dess jobb, ska smälta mötet jag var på igår vilket kan ta ett tag. Ska först och främst försöka bli varm, morgonbussarna vet inte hur man sätter på värmen så det är lika kallt i bussen som ute.

Av vintervild - 22 januari 2013 18:15

Sitter o kollar på gårdagens skörd och det kommer inte att bli ngn impro, tyvärr. Jag misslyckades att sätta på kameran, typiskt mig, så ni får tro mitt ord att jag verkligen gjorde en. Den blev inte så bra så ni missade inget ^^ Ska lyckas med att sätta på kameran imorrn och förhoppningsvis göra en bättre impro då.


Har lite bitar från träningen iaf, alltid något.Imorrn blir det OP och handstående, jag hoppas att min träningsvärk är bättre då för idag känner jag verkligen att jag lever.


Sitter med en kurrande minifjant i knät som vill stjäla mig uppmärksamhet och en älskling som sover sen middag och försöker bli frisk. Han har fortfarande inte lyckats smitta mig och jag hoppas att det forsätter så för sjuk vill jag verkligen, verkligen inte bli.

Av vintervild - 22 januari 2013 08:30

Hade ett mkt bra styrkepass i studion igår och idag har jag träningsvärk i muskler som jag hade glömt fanns. Har bland annat träningsvärk i utsida höger höft men inte vänster, jag undrar vad jag lyckades med där.

Filmade lite och gjorde en impro enligt nyårslöftet men då var jag alldeles för trött och misslyckades totalt med min air shoulder mount. Ni får se ikväll.


Lite splitstretch och huvud-, armbågs- och handstående på slutet, en bra träningsdag.


Hemma så är älsklingen fortfarande sjuk, han hostar och snörvlar för fullt och är allmänt ämlig så jag tycker faktiskt synd om honom. Men smittar han mig så får han stryk!


Idag vila men först jobb och möten. Ingen rast och ingen ro.

Av vintervild - 21 januari 2013 19:43

Vet inte om jag kom längre än sist, men jag låtsas det iaf.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se