VinterVild

Direktlänk till inlägg 31 januari 2013

Väldigt opepp

Av vintervild - 31 januari 2013 07:30

Är väldigt opepp på livet idag med, det blev sovmorgon med en bebiskatt på bröstet imorse igen. Mkt roligare än att vakna. Var inte kul att vakna sen heller men "opepp" är inte en legitim anledning till att stanna hemma från jobbet, jag har kollat.


Fick iaf bra nyheter igår, gjorde en rörelseanalys hos naprapaten. Jag trodde att jag skulle behöva hoppa högt eller långt men fick göra olika relativt enkla rörelser för att se hur det hängde ihop. Blev bedömd och fick poäng och det var riktigt bra resultat, jag hade väldigt låg risk att bli skadad om jag fortsatte som nu utan att köra ngn rehab.

Hade lite saker som behövde fixas dock, hon trodde att mina ben skulle bli bättre av lite rehabövningar så fick tre stycken att köra 4-5 dagar i veckan i några veckor så ska vi se. Jag hade dessutom dålig kontakt mellan över- och underkropp så det ska jag jobba på med, men i stort sett såg det fint ut. Var lite överrörlig i axlar och ben men har tillräckligt med muskler så att det inte är risk för skada.


Handståendet gick även det bra trots täppta bihålor. Jag fattade en hel del nya saker med att gå igenom axlarna och få fram höfterna och kunde stå riktigt bra flera gånger. En  liten film blev det, inte den bästa gången men jag är nöjd ändå.Om ni undrar så övar jag på att få in rörelsen i höften och hitta balansen, det ser enklare ut än det är.


Idag är det stretch, ben och rygg, och jag ska hinna med rehabövningarna innan. Skulle helst vilja lägga mig och somna men no rest for the wicked helt enkelt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se