VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 januari 2013

Omöjlig katt

Av vintervild - 30 januari 2013 07:15

Onsdag, snart helg. Yay! Lever lite för helgerna just nu, energinivån är inte den högsta och jag börjar bli trött på vintermörker och kalla golv hemma. Sol och värme, tack?


Sov iaf bra inatt, fick lite mer Imovane utskrivet som jag har varit utan i några månader och sov sött på dem. Inte ta för ofta, bara i nödfall men jag drömmer inget dumt när jag sover på dem så det är skönt att sova då.

Älsklingen sov inte alls, hittade han på soffan framför serie när jag gick upp och då hade han inte sovit en blund.


Igår så hade jag faktiskt sminkkväll hemma med min Mary Kay-tjej. Jag fick prova lite smink och produkter hemma och köpte lite småsaker. Jag är ofta alldeles för trött för att orka sminka mig ordentligt på morgnarna men det är nog dags att börja igen åtminstonde emellanåt.


Sen så beställde jag o älsklingen hem mat och satt i soffan och myste med lillmissen som verkligen kan sova i vilken ställning som helst.


  Jag tror att någon har satt ihop honom fel


Ser inte bekvämt ut alls men han kurrade högt innan han somnade och sov som en stock.


Idag kort dag på jobbet innan dags för nagelfix, naprapatbesök och handståendekurs. Hoppas jag iaf, fick oroväckande mail igår kväll om akuta jobbmöten i eftermiddag men jag hoppas att de har avstyrts.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se