VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 januari 2013

Blah

Av vintervild - 29 januari 2013 07:45

Ville inte gå upp imorse så ställde fram klockan en halvtimme och låg och mös med lillmissen istället. När den ringde igen ville jag fortfarande inte gå upp men då hade jag inget val. Kan det inte bli lite ljusare ute snart, jag går fortfarande till jobbet i kolmörker.


Träningen igår var helt ok, jag var svagare på vissa bitar och lite starkare på andra. Mina armar var trötta men magen fungerade, man kan inte få allt. Filmade impro och fick det på film den här gången, jag har fortfarande inte blivit nya Jenyne Butterfly men det kommer väl får jag hoppas :)


Det kommer inte att bli så mkt mer pole i veckan, imorrn ska jag fixa naglar och träffa naprapat så då hinns inte och på torsdag är det stretch och kanske träning med Toubab igen. Jag har inte fått svar om det än, men jag hoppas det. Jag funderar på att vara otrogen och gå till DQ på fredag om jag orkar bara för att få in ett pass till, men vi får se hur det känns. Det blir iaf träning på söndag men det är ju en hel evighet tills dess...


Nu te, jobb och positiva tankar. Älsklingen ska på utredning om sitt klameri med rättvisan och jag håller alla tummar och tår.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se