VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 januari 2013

Synd om mig

Av vintervild - 26 januari 2013 19:30

Elaka älsklingen har smittat mig nu så jag är döende. Älsklingen tycker att jag överdriver, jag har ju inte ens feber, men jag hatar att vara sjuk så tycker ändå att jag är döende. Att vara snuvig och förkyld är det värsta jag vet så jag tänker tycka mkt synd om migsjälv för det.


Mådde bättre i morse så var och körde ryggstretch med Clara. Kanske inte det bästa att göra när man känner sig krasslig men just då och tills jag kom hem så var det inte så illa. Nu är det en aning värre så det blir garanterat ingen OP imorrn men jag hoppas på lite balett.


Håller på med filmerna från dagens pass, det var fokus chest stands idag och jag provade att ha vikter runt fötterna för första gången. Det är bra för styrka och även för att komma ner längre med fötterna fortare. Jag vet inte om jag kom så mkt längre med vikter men blir lätt feg när det är nya saker på gång.

Återkommer när filmerna är processade, nu ska jag tycka lite mer synd om mig...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se