VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 januari 2013

Mycket träning

Av vintervild - 25 januari 2013 08:00

Så skönt att det är fredag idag, jag behöver verkligen helg nu. Har haft svårt att sova inatt med och det är iskallt i lägenheten så det är inte särskilt motiverande att gå upp heller.


Har träningsvärk idag efter tre timmars träning igår. Först en timme med Toubab som var riktigt bra, vi körde lite magstyrka först och sedan gick vi igen lite kullerbyttor framåt och bakåt och bak åt sidorna. Det var jag rätt så bra på, samt hjulning men sen så skulle vi göra ngn sorts halvhjulning/tvist vilket gick allt annat än bra. Det där med att göra olika saker med händer och fötter är inte riktigt min grej så det blev läxa.

Tränade åxo på shoulder stand som jag inte fattat alls innan men det börjar komma. Läxa där med.

Vi ska köra igen, ngn gång nästa vecka och ska jobba mot mitt mål, att klara en kick-up.


Sen stretch ben, det gick rätt så bra. Vi körde spagat, hamstring och höftböjare och tog det väldigt lugnt vilket passar mina krångliga ben perfekt. Inga överspagater med andra ord men det kändes bra och tog på rätt ställen.


När det var dags för rygg så var jag helt slut så det kunde ha gått bättre men jag är ändå nöjd trots att benen gav upp innan vigheten i ryggen tog slut. Vi gjorde mkt cheststand vilket kändes riktigt bra och jag börjar få mer kontroll över djupet. Kanske kan de hända ngt där.


Sen åkte jag hem, alldeles mör efter all träning men glad och nöjd.


Lillmissen tyckte att det där med att sova var överskattat för matte så han höll mig vaken en del imorse men än så länge så är jag relativt pigg. Med emfas på relativt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

stina

25 januari 2013 09:20

Så du hade också svårt att sova? Jag tror jag somnade vid tre i natt. Mina kollegor verkar också ha somnat vid samma tid.. Kanske ligger något i luften :p

 
Ingen bild

Andrea

25 januari 2013 22:48

Det var inte dåligt! Bra jobbat! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se