VinterVild

Direktlänk till inlägg 24 januari 2013

Full upp

Av vintervild - 24 januari 2013 12:00

Det börjar bli rätt mkt på jobbet nu vilket iofs är rätt så kul, det värsta är att sitta o inte ha ngt att göra. Har ju ett nytt projekt som jag jobbar på, mitt första egna projekt även om jag får mkt hjälp eftersom jag inte vet hur man gör. Än.


Körde OP igår, var otrogen och körde på STHLMPole med Jessica. Tog det rätt lugnt o körde inte så mkt styrka eftersom jag hade handstående efter men fick till en del saker trots allt. Gjorde en impro till en helt ny låt som var väldigt udda, det blev ingen höjdare precis men jag kom ihåg att filma så den kommer upp imorrn. Idag har jag fullt upp...

Handstående gick ok men inte super. Små steg i rätt riktning blev det iaf och jag ska ha ett privatpass med Toubab idag faktiskt och jobba vidare på handstående och enkel golvakro.


Så idag blir det pass med Toubab, ben- och ryggstretch. Fullsatt med andra ord och helgen som kommer kommer att kännas helt underbar.


Älsklingen är på bättringsvägen och jag har inte blivit sjuk än *peppar peppar* Inte sjukare än igår iaf med snuva men ingen halsont. Jag hoppas att jag kan hålla mig frisk, har verkligen inte tid att vara sjuk just nu och ingen lust heller för den delen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se