VinterVild

Direktlänk till inlägg 22 januari 2013

Klant-jag

Av vintervild - 22 januari 2013 18:15

Sitter o kollar på gårdagens skörd och det kommer inte att bli ngn impro, tyvärr. Jag misslyckades att sätta på kameran, typiskt mig, så ni får tro mitt ord att jag verkligen gjorde en. Den blev inte så bra så ni missade inget ^^ Ska lyckas med att sätta på kameran imorrn och förhoppningsvis göra en bättre impro då.


Har lite bitar från träningen iaf, alltid något.Imorrn blir det OP och handstående, jag hoppas att min träningsvärk är bättre då för idag känner jag verkligen att jag lever.


Sitter med en kurrande minifjant i knät som vill stjäla mig uppmärksamhet och en älskling som sover sen middag och försöker bli frisk. Han har fortfarande inte lyckats smitta mig och jag hoppas att det forsätter så för sjuk vill jag verkligen, verkligen inte bli.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se