VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 januari 2013

Hur lyckas man?

Av vintervild - 20 januari 2013 10:30

Att titta på BoTP var en upplevelse, minst sagt. De tävlande var otroligt duktiga och Anna-Maija vann föga överraskande Kittens och gjorde alla som tittade på livestreamen och kommenterade väldigt imponerade. Resten var bara deprimerande, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Hur kan man bli sämre år efter år på att organisera något, borde man inte lära av sina misstag och bli bättre istället?


Konciergen var den sämsta hittills, alla som kommenterade trodde att hon var full. Jag lyssnade inte så noga men det var tydligen riktigt episkt.

Stången slutade att snurra när Daniel skulle köra sitt nummer, sånt som inte får hända.

En tjej bröt foten när hon gjorde en volt och fick ingen hjälp av scenen.

Mellanakten innan resultaten meddelades undrar jag varför de har, det hjälper inte på ngt sätt. Oona tyckte precis samma sak ^^Att läsa alla kommentarer vid livefeeden var väldigt kul.


Jag är väldigt glad att jag inte betalade för att se eländet.


Idag blir det iaf poleträning igen, har min workshop med Bendy Kate och sedan balett för första gången på evigheter. Det ska bli härligt att börja träna igen, veckan har känts evighetslång utan träning så jag ser fram emot att sätta igång igen och bli bättre och starkare. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Li

20 januari 2013 11:05

Oj, jag såg bara Anna-Maijas del. Får se det andra sen. Men vad duktig hon är. Och hon har bara tränat några månader längre än mig, då måste hon ha varit jättekitten på PoleArt!

vintervild

20 januari 2013 13:37

Hon har tränat cheerleading på hög nivå så styrkan fanns innan, men fortfarande väldigt imponerande! Hon är grym helt enkelt :)

 
Signe

Signe

20 januari 2013 11:49

Usch. Var inte jättesugen på att gå dit och nu är jag verkligen glad att jag inte gjorde det. Tråkigt om det var dåligt arrangerat dessutom. :(

Men en som bröt foten? Sjukt!

http://svettigmenstolt.shapemeup.se

 
Vickan

Vickan

20 januari 2013 12:53

Jag hann/lyckades inte se det. Men det lät ju inte bra.

Jag läste att Daniels stång fastnade. Fy vad tråkigt med en massa strul och jag läste att en bröt foten, men fick hon inte hjälp?! Sjukt! Fanns det inga sjukvårdare där. Måste väl finnas? :(

http://www.primapolerina.net

 
Malin

Malin

21 januari 2013 15:16

Vem bröt foten? :O De missade jag!

http://split.blo.gg

 
m

m

22 januari 2013 19:33

Det fanns inga sjukvårdare på plats; en kompis kompis fick springa bakom scen och kolla till tjejen. Tillslut hämtades hon av ambulans- då hade hon legat utan nån hjälp, med foten på en stol i typ 40 minuter..

http://ovanmarken.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se