VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 januari 2013

Idag och imorgon

Av vintervild - 19 januari 2013 18:00

Har haft en bra dag idag, den började dock med att älsklingens mobil ringde alldeles för tidigt, inte bara en gång utan tre gånger. Jag vaknade varje gång, inte älsklingen så jag fick väcka honom varje gång. Karlar ;)


Körde rygg med Clara i studion vid lunch och det kändes riktigt bra. Jag var ordentligt stel i början vilket kan bero på att det var Sibirisk kyla utomhus men när jag blev uppvärmd så kändes det mkt bättre. Fortfarande inga fötter på huvudet i chest stand men jag kan vara i den med armarna raka bredvid kroppen istället för att "fuska" o stötta mig med armbågarna och bryggan kändes väldigt fin. Framsteg ftw!
Mina ben är inte lika glada, det gör ont praktiskt taget överallt och jag är frustrerad. Dumma kropp, fungera!


Idag är det Battle of the Pole och jag ska titta på live streamingen här hemma och heja på Anna-Maija och Minna. Tyvärr så har både Zenia och Sanna hoppat av.

Imorrn har jag workshop med Bendy Kate och Jessica har skvallat om att den är ngt att se fram emot. Finns en risk att jag kommer att känna mig lika böjlig som en gråsten för det finns en anledning till att hon kallas för Bendy.


Bendy Kate


Hemma har jag bakat bröd och gjort juice. Funderade på ett bad men kom aldrig så långt, en dusch fick räcka. Älsklingen är lite sjuklig och sover middag ett slag.

 
ANNONS
 
Sophie

Sophie

19 januari 2013 18:37

Vart kan man se streamen? Tacksam för svar:)

http://Tweenerpie.blogspot.com

 
Ingen bild

Sophie

19 januari 2013 18:46

Eller jag hittade det precis!:)

 
Ingen bild

Li

20 januari 2013 11:02

Fin brygga och väldigt kontrollerad waterfall! Bendy Kate var fantastisk! Snygga räddningar när hon missade.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se