VinterVild

Direktlänk till inlägg 18 januari 2013

Ointressant

Av vintervild - 18 januari 2013 07:30

Igår blev inte mkt gjort. Jobb, hem o nästan somna i soffan och i säng innan åtta. Yepp, jag är helt wild and crazy. Tror inte att dagen idag kommer att bli så mkt mer spännande, planen är att hålla mig vaken tills jag kan däcka i soffa efter jobbet och sedan inte röra mig en millimeter mer än nödvändigt.


När älsklingen kom och lade sig i natt så trodde han att han hade feber, om han smittar mig med ngt otrevligt så blir jag inte det minsta glad för jag har verkligen inte tid att vara sjuk. VIloveckan är snart slut och jag har precis fått ett nytt projekt på jobbet som kör igång i 110 och det är mitt första egna projekt så då kan jag inte vara sjuk! Om älsklingen smittar mig så får han stryk.


Nu blir det te, fryser som en galning. Det fanns ingen värme på bussen så det var en kall åktur till jobbet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se