VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 januari 2013

Nuläget

Av vintervild - 16 januari 2013 20:45

Har just kommit hem från ett härligt ryggpass och sitter och äter lite innan det är dags för dusch och säng.


Ryggpasset var som sagt riktigt härligt, jag kände mig stark och kom djupare än någonsin i min cheststand. Inga bildbevis, men jag hoppas att jag kan få till en lika snygg när jag tränar med Clara nästa gång.

Jag känner mig en aning stel i axlarna igen, måste ta itu med dem och dessutom få ordning på styrka så att jag kan få en snygg waterfall med en fin linje.


Kunde inte låta bli stången så jag slängde mig upp och tog en bild på min split grip straddle som den är idag jämfört med bilden från Oonas workshop.


 

Mycket gladare armbåge, snyggare fötter och ingen rumpa som håller på att ramla ut ^^


Imorrn vila igen trots att det kliar i fingrarna efter att träna. Men med tanke på hur dåligt jag har sovit i veckan är det lika bra, får spara krafterna tills helgen istället.


Älsklingen är inte hemma än men jag har en sällskap av en kurrande minifjant som vill ha all uppmärksamhet. Nästan lika bra.

 
ANNONS
 
Therese

Therese

18 januari 2013 18:41

Det där ser svårt ut men roligt med.
Allt bra med dig idag? :)

http://misscanon.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se