VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 januari 2013

Stretchkatt och planering

Av vintervild - 16 januari 2013 08:45

Fick sova mer inatt men börjar känna mig hängig igen. Frustrerande! Är heller sjuk i några dar o sen frisk än det här fram och tillbaka hela tiden.


Stretchade lite ben igår, inga överspagater eller annat extremt. Kände mig stel och kall, det är kyligt inne och orkade inte bli varm. Fick hjälp av lillmissen när jag låg i split mot väggen:


 

Jag hjälper till, matte! Och tuggar lite på din fot samtidigt.  


Han började på vänster sida, kravlade sig upp på vänster fot, sprang över benen och stannade en stund på höger sida där han glatt tuggade på min fot innan han hoppade ner igen. Han vill vara med helt enkelt.


Idag ryggstretch, eftersom jag inte har varit i studion på hela veckan känns det inte alls som onsdag men det ska bli skönt att bli lite mosad.


Har tittat igenom det nya schemat och planerat inför kommande omgång. Det kommer att bli OP måndag, onsdag och söndag. Onsdagar har jag handstående som får blir efter OP och torsdagar är det stretchklasserna. Jag hoppas att Clara och jag kan köra rygg tillsammans varje helg dessutom så jag får lite framsteg där åxo. O så baletten på söndagar och slöstretch hemma.

Det digra schemat till trots så blir det två-tre vilodagar i veckan, känns som massor men jag har en pojke och tre katter som behöver lite kärlek med. Och ett jobb som kräver sina timmar.

 
ANNONS
 
Malin

Malin

16 januari 2013 12:04

Effektiv träning? ;) Sööte

http://split.blo.gg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se