VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 januari 2013

En vanlig dag

Av vintervild - 14 januari 2013 10:00

En vanlig måndag. Sov med sötaste bebismissen (som inte är så mkt bebis längre) draperad över ansiktet och även om det lämnade en del att önska i sovväg så var det väldigt mysigt.


Lillen är som sagt väldigt kelig och tycker om att följa mig runt i lägenheten och på grund av detta så lever han lite farligt. Inatt när jag gick på toaletten så låg han på behörigt avstånd när jag gick in men när jag gick ut igen så var han precis utanför dörren och jag trampade på honom. Igen. Han blev sur och jag fick jaga honom in i vardagsrummet för att få kela lite så han blev på gott humör igen.

Knäppkatt.


Igår gjorde jag inte mkt. Sov alldeles för länge, tvingade älsklingen att ge mig massage, spelade Rift och lagade mat innan en film (Hotel Transylvania) och sovdags. Ovant med en träningsfri söndag men skönt med en heldag hemma.

Idag kommer inte att bli så mkt mer spännande, hem och plocka undan inför städningen imorrn och ta det lugnt. Stretcha om jag orkar, just nu känner jag bara för att sova...

 
ANNONS
 
Stina

Stina

14 januari 2013 10:04

Såg också hotel transylvanien i helgen, gillade den skarpt! ^^

http://www.artofecho.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se