VinterVild

Direktlänk till inlägg 9 januari 2013

Kattack!

Av vintervild - 9 januari 2013 07:30

Klockan fyra imorse så tyckte den röda bebismissen att det var dags för supergos och kattackerade matte i en halvtimme innan han somnade på mattes bröst. Inte så mkt sömn efter det med andra ord, de är underbara nästan jämt.


Lillen fick gå på äventyr igår med, älsklingen släppte ut alla katter utan sele och vips hade den lilla röda försvunnit in på grannens tomt med missen hack i häl. Katten stannade förståndigt kvar på vår tomt men spanade över staketet efter de andra två kräken. Jag fick en smärre hjärtattack och trodde jag sett minifjant för sista gången men han kom som tur var tillbaka självmant några minuter senare och var helt galen! Tydligen var det spännande ute, men nu så blir det till att införskaffa sele så han inte rymmer igen.


Handstående igår gick bra, inte lika bra som gången innan men helt godkänt. Sista gången för nu, nästa omgång börjar om två veckor så lite vila och hemmaträning tills dess. Vet inte om jag vågar träna hemma dock, finns en risk för mosade katter då.


Idag ryggstretch, är fortfarade öm efter min och Claras genomkörare i söndags så vi får se hur det går.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se