VinterVild

Direktlänk till inlägg 8 januari 2013

Tråkdag men frisk(ish)

Av vintervild - 8 januari 2013 07:45

Är inte sjuk än iaf, sitter på jobbet och jobbar på. Hoppas att jag håller mig frisk, att vara sjuk är så tråkigt. Ska gå på handståendet i kväll om jag inte har blivit sjuk till dess.


Ingen träning av ngn sort igår, gos med älsklingen och bebben i soffan, plock inför städningen idag och sedan i säng. Sover så dåligt nu för tiden, vaknar ofta och drömmer mardrömmar. Det tär men jag är ändå relativt pigg när klockan ringer. Är duktig och morgonstretchar nu igen, jag har saknat det. Får sällskap av lillmissen, imorse låg han på min rygg när jag stretchade axlar ^^


Dags för jobb nu, kanske har ngt roligare att rapportera under morgondagen.


  Söndagens straddle, överstraddle nästa?


 
ANNONS
 
Malin

Malin

8 januari 2013 10:30

Snyggt jobbat! :D

http://split.blo.gg

vintervild

9 januari 2013 07:41

Tack! Ett steg i taget :)

 
m

m

8 januari 2013 13:14

Jag kanske blir lite blind för min egen utveckling- man får för sig att man bara har tillkortakommanden. Men jag litar till att din förmåga att se vad som är vigt på en rygg så tar det till mig, tack :)

Ska du gå på några workshops i samband med battle? Jag har anmält mig till bendy kate's poleacrobatics + stretch.

http://ovanmarken.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se