VinterVild

Direktlänk till inlägg 5 januari 2013

Justerad

Av vintervild - 5 januari 2013 10:45

Jag överlevde gårdagen men tog en lång, härlig tupplur när jag kom hem. Sov som en stock och trodde att det var mitt i natten när älsklingen väckte mig igen.


Fick en förklaring till mina krånglande ben hos massören, jag var jättesned i bäckenet vilket leder till att felbelastningar och överansträngningar. Nu är jag justerad igen och genomknådad på de onda områdena och så mör att jag går som en gammal tant.

Vi bestämde att jag ska ha en stående tid en gång i månaden så kanske mina elaka ben kan börja fungera ännu mer normalt snart. Och förhoppningsvis kan mitt bäcken stanna där det ska med.


Som lovat, min impro ifrån i torsdags. Var supertrött men har jag lovat så har jag :)


NiN - Closer


Klasserna för våren har släppts och jag ha anmält mig till oversplits, rygg stretch fyra och handstående. Jag har även planerat att ta några drop-in-lektioner på Nivå 5 och tillsammans med baletten så kommer det att bli en perfekt blandning. 


Idag blir det lugn o ro, kanske lite stretch och allmänna styrkeövningar om jag orkar. Just nu har jag en katt på magen och kan inte gå ngnstans.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se