VinterVild

Direktlänk till inlägg 4 januari 2013

Sömnlöst

Av vintervild - 4 januari 2013 07:15

Sov dåligt inatt, svårt att somna och svårt att hålla mig sovande. Vaknade och tittade på klockan stup i kvarten o efter att älsklingen och lillmissen kom o lade sig strax efter tre så sov jag inte mycket. Hade dessutom satt klockan på halv fem för att hinna med första bussen till jobbet, råkade nämna att jag hade lite väl lugnt så nu ska jag försöka sätta mig i ett nytt hus tills mitt nya projekt kommer igång. Inte rätt dag för det med den lilla sömnen som jag har fått.


Blir iaf kort dag, ska få massage klockan två. Ett försökt till att få ordning på mina ben, speciellt vänster gluteus behöver få sig en riktig omgång för just nu så känns det där vad jag än försöker stretcha. Jag hoppas att Sam, min massör, kan få rätsida på mig.


 
ANNONS
 
Vickan

Vickan

5 januari 2013 00:22

sv: Ja foam rollers var det, jag ska kolla efter nån sån :) Tackar :)

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se