VinterVild

Direktlänk till inlägg 3 januari 2013

Livet hemma

Av vintervild - 3 januari 2013 11:00

Älsklingen kom och lade sig tio minuter innan min klocka ringde imorse. Olika dygnsrytmer, no kidding. Det mest deprimerande är att jag sover bäst när jag är ensam i sängen så det gör mig ingenting alls.


Vi har sagt som nyårslöfte att laga mer mat hemma, det har blivit väldigt mycket snabbmat på sistonde och det är inte bra för varken ekonomi eller hälsa. Lagade faktiskt mat igår, på mitt initiativ och jag lagade all min mat själv! Rekord! Gott blev det åxo o massor med matlådor. Nomnom.

Älsklingen fick laga sin köttfärssås själv, så snäll är jag inte.


Matberedaren har gått på högvarv med, det har gjorts juice, bakats bröd och sliceats saker på löpande band. Gjorde ett stort glas med grapefruktjuice imorse, det känns som att det kan bli en god vana. Ska dock ta lite mindre mängd grape nästa gång, tre st blev väldigt mkt juice o jag var självklart tvungen att dricka upp allt så mådde lite illa på bussen till jobbet.


Djuren mår bra, katten mjauar, missen har blivit mer och mer innekatt på sistonde och bebben busar och gosar och gosar och busar. Han är en riktig mamma-katt och så fort jag sätter mig i soffan eller lägger mig på golvet för att stretcha så kommer han och ska vara med. Älsklingen duger bara om jag ligger och sover med dörren stängd eller om det finns god mat i närheten.

Försökte ta kort när han drack av älsklingens mjölk igår men han ville inte vara fotomodell:


  Suddkisse!


Den mysigaste katt jag någonsin har mött...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se