VinterVild

Direktlänk till inlägg 3 januari 2013

Polemål

Av vintervild - 3 januari 2013 07:30

Jag har funderat över mina pole- och dansmål för året och helt allmänt så står teknik och känsla högst på listan. Vackra linjer, fina fötter, inget slarv i de enklare sakerna. Eftersom jag har en förmåga att hasta igenom saker så blir det en utmaning.

Mer konkret så ska jag:


  • Klara Iron X. Jag har satt 1:a april som deadline, nu ska den komma!
  • Lyfta upp i handspring
  • Kontrollerad shouldermount
  • Perfekt lunchbox med vanligt och back aysha-grepp
  • Russian split kontrollerad och i en kombo
  • Spatchcock! (man får väll drömma)

Jag ska även fridansa mer. Jag ska köra en impro varje gång jag kör OP, filma och lägga upp på bloggen. Hur dåligt det än är, oavsett om jag ramlar ner, snubblar eller bara orkar sitta tre minuter i pole sit.


Det börjar idag, OP efter jobbet. Kameran är laddad och jag med. Om jag kan hålla mig vaken.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se