VinterVild

Direktlänk till inlägg 2 januari 2013

Mål

Av vintervild - 2 januari 2013 09:15

Åter i vardagen även om det var väldigt svårt att komma upp imorse. Hade planerat att gå upp vid fem som jag brukar men när klockan slagit tolv och jag fortfarande inte hade somnat så bestämde jag mig för sovmorgon till sju. Var inte lätt att komma upp för det...


Tittade igenom mina mål från förra året och kan konstatera att det har gått framåt även om jag inte är helt där på alla punkter än.Nuläget, flexibilitet:


Spagat: konsekvent på båda ben och överspagat på höger och ibland på vänster.

Split: nära, nära.. Bara att kämpa vidare

Straddle: när alla kroppsdelar samarbetar så kommer jag ner med magen i golvet, yay!

Chest stand: inga fötter på pannan men nära till tår i golvet.


Mål:


Starkare i samtliga positioner. Det är en sak att ha en överspagat på golvet eller rund brygga och en helt annan att få till det snyggt på stången. Just nu är jag lite floppy.


Dans- och polemål finns såklart, har inte lyckats sortera ut tankarna ännu men de kommer snart. Ska bara överleva dagen först...

 
ANNONS
 
Malin

Malin

2 januari 2013 20:16

Visst är de härligt att kolla tillbaka och se allt man uppnått? :) Man blir så glad!
Du är jätteduktig!
Kram

http://split.blo.gg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se