VinterVild

Alla inlägg under december 2012

Av vintervild - 10 december 2012 21:38

Nästan platt, nästa gång!

ANNONS
Av vintervild - 10 december 2012 08:30

Jag ville inte gå upp imorse, jag hade en gosig bebiskatt som sov på min arm och som det var mkt svårt att slita mig ifrån. Men var tvungen att masa mig upp, två veckor till jul och långledigt så det är bara att härda ut.


Inte mkt har hänt sen igår, åt massor med mat hos mamma o pappa som alltid, träffade släkten och vovvarna. Ingen stretch, älsklingen och jag spelade istället. Idag blir det OP, blir nog flexytrick om ben och rygg samarbetar.


ANNONS
Av vintervild - 9 december 2012 09:30

Det blev lite ryggstretch igår, men jag har ont i vänster hand så det blev inga bryggor eller annat som kräver tryck i handen. Så det blev att jobba med chest stands och bakåtböjningar. Jag har insett att jag måste stretcha framsida lår ordentligt, i flera stretcher så var det där det tog stopp och inte i ryggen eller höften. Jag tror tex att jag skulle kunna nå pannan med tårna i chest stand om bara benen samarbetade.


 Mkt suddig still från filmen, men ryggen är fin och avståndet rumpa-huvud helt godkänt!Lillen hjälpte självklart till med stretchandet, pallen som jag använde som hjälp var ju en kattleksak!
Idag är det storhandling och adventsmiddag hos mamma o pappa på schemat, så ingen OP. Är bäst att vila handen dessutom så jag kan köra OP imorrn! Lite benstretch hade jag dock tänkt hinna med om jag inte är för trött efter middagen.

Av vintervild - 8 december 2012 12:00

Som lovat, lite film från i torsdags. Inget speciellt men det blev några saker att visa. Och en stor rumpa i blickfånget emellanåt :PIdag blir det stretch är det tänkt, rygg eller ben har jag inte bestämt ännu. Det beror på energinivån.

Av vintervild - 7 december 2012 08:30

Hade ok OP igår, bättre än förra veckan men inte super. Jag känner mig inte på topp, saker som jag klarat förut fungerar inte och det mesta kändes allmänt tungt. Träningsvärk från stretchen på det gjorde inte det hela bättre.


Kämpade på ändå med styrka, tränade Iron X, aysha Iron X, inverts, shouldermounts. Det gick sådär, lite framsteg och lite besvikelse. Ibland undrar jag om jag någonsin ska klara Iron X, just nu känns det hopplöst. Det är det där med att hålla upp benen med coren som felar, min mage är alldeles för svag än så länge.

Jag börjar dock bli duktig på Superman, min nemesis. Alltid något.


Film kommer imorrn, idag har vi julaktivitet med jobbet, det blir Gokart och middag. Ska bli kul, har aldrig kört Gokart innan så är peppad! Ska bara lyckas hålla mig vaken till dess, är supertrött trots sovmorgon.

Av vintervild - 6 december 2012 21:36

Jag trött? Vad får dig att tro det?

Av vintervild - 6 december 2012 07:45

Idag gick alla bussar igen. Jag hade iofs inte tackat nej till att få stanna hemma och sova mer eftersom jag kom hem en timme senare än planerat igår och somnade inte förrens vid elva, men det var bara att pallra sig iväg.


Stretchen igår gick bra. Vi var som sagt bara fyra på ryggstretchen och efter en kvart så gick strömmen, men vi kämpade på ändå. Det gick rätt ok, jag måste våga ta i och trycka genom bröstryggen mer bara, jag mer att ge men fegar ur när det blir jobbigt.

Sen fick vi göra superbra övningar för att få fram höften i backbends och cheststands. Jag var löjligt svag i den, kom bara en decimeter över marken så det är ngt att kämpa med. Samt min utåtvridning som inte är mkt att hänga i julgranen heller.

Avslutade med cheststand och det kändes bra. Jag kommer mer med rumpan över huvudet så jag kan slappna av lite och låta tyngdlagen göra jobbet istället för att behöva ta i hela tiden.

Ett bra pass i mörkret.


Strömmen kom tillbaka lagom till benstrechen och eftersom det var så få så tog jag igen i det passet, vi var bara tre stycken. Jag fick köra split med gummiband och det var helvetiskt men ändå skönt och enligt Nelle så var jag helt platt! Lite svårt att avgöra själv när jag ligger på rygg och helst vill dö :P


Så trots snöstorm, strömavbrott och svårigheter att komma hem så var det en bra dag igår och idag ser jag fram emot OP för första gången på en vecka. Styrka tänkte jag köra idag eftersom kroppen är lealös efter all stretch.


Vill tipsa om att tagga med #northpolestudio på Instagram när ni gjort ngt coolt, snyggt, roligt i studion så kommer det upp den här eminenta sidan med massa andra fina människor! Och så kan vi hitta varandra på Instagram, jag heter föga överraskande VinterVild där.

Av vintervild - 5 december 2012 20:46

Jag tog mig till studion utan större problem, mer än att jag var tvungen att gå till tunnelbanan för tvärbanan inte gick.

På ryggstretchen var vi bara fyra st och efter en kvart fick vi extra mysigt för då gick strömmen. Som tur var så hade Nelle planerat för framtida strömavbrott och vi kunde fortsätta i ljuset av en stark ficklampa.

Det var så få på ben så jag stannade kvar o körde den med eftersom jag är borta o missar ett ryggpass nästa vecka. Så vi var tre tappra som blev benplågade riktigt ordentligt.

Utförligare om stretchen kommer imorrn, nu sitter jag på tunnelbanan mot Farsta för pendeln ville inte gå mellan centralen o Älvsjö. Vinter i Stockholm, varje gång. Tur att man är härdad.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se