VinterVild

Alla inlägg under december 2012

Av vintervild - 16 december 2012 11:30

Det höll inte på att bli något besök hos stora bror igår, jag blev fast i en hiss. Söta syster ville inte köra i ovädret så jag o pappa svängde förbi henne för att hämta presenten. Jag sprang upp o hämtade o när jag kommit in i hissen för att åka ner så kom jag bara 20 cm innan den tvärstannade. Mobilen var kvar i bilen hos pappa, det fanns ingen nödtelefon utan bara ett larm som tjöt i trapphuset när jag tryckte på det så där satt jag. Efter en lång stund så kom en snäll granne o kunde ringa reparatör o ungefär samtidigt kom pappa så jag fick lite sällskap för det var väldigt tråkigt där inne.

Det tog sammanlagt en timme innan jag kom ut och syster berättade sedan att det var ett mini-strömavbrott som fick hissen på fall. Så hade jag kommit in i den några sekunder senare så hade inget hänt, dålig timing.


Kom iaf iväg och hade en trevlig stund hos bror. Träffade folk, gosade med katter, åt mat. Älsklingen var på julbord annorstädes.


Ingen stretch hanns med men körde lite här på morgonen iaf. Saker blir inte alltid som planerat som sagt.


Idag OP iaf, ska bli skönt att röra på mig.

ANNONS
Av vintervild - 15 december 2012 11:30

Blev varken middagslur eller stretch igår, var på möte som drog ut på tiden och var inte hemma förrens halv sju. Blev lite Criminal Minds i soffan, pizza med älsklingen och lite spela innan sovdags. Hade tänkt stretcha i morse men sov nästan till elva så det hanns inte heller med. Får se vad jag hinner idag innan jag ska till stora bror och fira hans 40-årsdag.


Ibland är det skönt att bara göra ingenting...

ANNONS
Av vintervild - 14 december 2012 07:30

Äntligen fredag, längtar tills jag får komma hem och sova middag. Det gäller att ha enkla mål här i livet ^^


OP igår var en sån där dag, jag kom inte upp i handspring och Superman till SM fungerade inte heller. Men jag kämpade på så gott det gick med olika styrkeövningar och trick. Det lossnade aldrig riktigt men jag hade trevligt sällskap och det var en bra OP även om jag var kattungesvag.

Fick till en bra contortion scorpio och den är lätt att komma in i nu för tiden, minns första gångerna när det var en kamp bara att få tag i foten. Framsteg!


Jag provade det ena proteinpulvret igår, med smak choklad/kokos. Riktigt god så det var värt väntan. Det känns bra att ha proteinpulver i dieten igen, jag äter alldeles för lite protein med tanke på hur mkt jag tränar och jag hoppas att styrkan kan komma snabbare nu.


I stora salen var det intervju på gång, jag ser fram emot att se resultatet sen :)


Idag blir det sova middag efter jobbet och stretcha ben. De var stela igår men idag ska de bli mosade hade jag tänkt.

Av vintervild - 13 december 2012 07:45

Gårdagen var trevlig, men det finns inte mkt mat för en vegan på ett traditionellt julbord. Fick leva på bröd och potatis och godis till efterrätt.

Showen var trevlig, lite ojämn men kul. Kom hem efter elva så är trött idag men ska försöka orka med lite OP efter jobbet trots allt. Fick mitt proteinpulver igår så det ska bli intressant att prova.


Inte mkt har hänt, bjuder på en bebismisse i snön.


  Det är skoj, men kallt mamma!Av vintervild - 12 december 2012 08:30

Segt idag, blev lite sovmorgon för jag ska på julbord med älsklingens jobb ikväll och det är en fördel om jag inte somnar i tallriken. Vi ska på After Dark på Hamburger börs, ska bli intressant.


Fick ihop en liten film från i måndags, men min teknik är under all kritik. Jag får skylla på att det var alldeles för mkt saker i taket så jag slog i varje gång jag gjorde invert men jag måste verkligen jobba på raka ben i inverts och fina knän och fötter.

Fick till lite flexytrick, mer eller mindre lyckat så är ändå nöjd.Jag har även shoppat lite på morgonen, en snygg unitard och fler strumpor till baletten. Unitard har jag letat efter en snygg länge att ha när jag stretchar och hittade äntligen en som jag gillar.


 

Från Dance Direct, jag hoppas att den kommer snart.Jag vet vad som felas med min hand nu åxo, jag har ett ganglion som spökar. Inget allvarligt, jag behandlar med Voltaren gel och lite massage och hoppas på att det går över snart. Har planerat att köra OP imorrn, jag hoppas att handen tillåter det.

Av vintervild - 11 december 2012 19:45

Har fixat med lite film och nu ska jag gå o lägga mig, är så otroligt trött. Att mina linser håller på att ramla ut gör inte saken bättre...

Älsklingen jobbar o kommer hem senare, en katt är ute och en bebismisse har däckat i soffan bredvid mig. Han är så go den lilla tigerfärgade.


 Man kan leka i allt!

Av vintervild - 11 december 2012 07:30

De tävlande för Battle of the pole har kommit ut, tre svenskar i Lioness-klassen: Zenia, Sanna och Ibrahim. I kittens så kom Anna-Maija, som tränar på NPS och är med i Intellego, med men tävlar för Finland. Heja alla!


Jag ansökte, men kom inte med och hade inte förväntat mig det heller men måste ju prova. Det är rätt skönt, jag känner inte för att fixa en ny koreo så snart och jag är långt ifrån den nivå som Lionesses håller. Nästa år!

Ska inte gå o kolla heller, alldeles för dyrt. Även om uppträdandena håller hög kvalitét så har erfarenhet visat att arrangemanget är under all kritik så jag kommer att heja hemifrån när det blir dags.


Jag har fortfarande ont i handen så ingen handståendeklass idag. Det gick bra att köra pole igår men att dra handen bakåt som i handstående eller brygga gör för ont och då måste man vila. Trots att det är tråkigt. Blir att fixa lite film och stretcha ben om jag orkar. O hämta ut hemligt paket, jag hoppas att det är mitt protein som har kommit. Det har tagit lite tid för det fastnade i tullen och skickades tillbaka till England av ngn anledning men jag hoppas att det har hittat hit nu.


Nu te.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se