VinterVild

Alla inlägg under december 2012

Av vintervild - 20 december 2012 15:45

Träningsentusiasmen har gått upp och ner under dagen, ena sekunden är jag superpepp och andra vill jag bara hem och lägga mig i soffan och dö en smula. Sitter fortfarande i valet och kvalet, träna eller inte. Det är kul men energin är inte på topp...


Får se hur det blir, kanske tar mig i kragen och masar mig dit en sista gång för i år, sedan blir det massor med vila och pepparkakor för hela slanten.

ANNONS
Av vintervild - 20 december 2012 08:00

Fick precis mail från chefen om att han o hela familjen låg hemma med kräksjuka, jag hoppas verkligen inte att han hann smitta mig igår.

Tur att det är lugnt på jobbet, mitt projekt närmar sig sitt slut och det är bara småsaker kvar att fixa. Det gäller bara att verkligen göra dem trots att det är tråkigt.


Stretch igår gick bra men jag var stel i höftböjarna. Ryggen fungerade fint dock och bryggan kändes bra även om jag fick göra den med handtag för handens skull. Jag hoppas att den blir gladare över vila i jul och nyår.


Jag funderar på OP idag men har inte bestämt mig. Känner mig lite sliten men det kommer att bli lång vila så bäst att passa på. Jag får se hur jag känner mig när det börjar närma sig.

ANNONS
Av vintervild - 19 december 2012 07:20

Hade världens mest opepp OP igår, orkade inte göra ngnting. Det blev några handsprings och lite inverts men inte mer. Energilöst helt enkelt.


Handståendet gick bättre däremot, även om jag fick använda handtag för handens skull och det krävdes lite tillvänjning. Jag blev nästan en decimeter längre på händer bland annat, väldigt ovant.

Bortsett från det så gick det super, jag kan sparka upp och stanna i rätt läge och stå i några sekunder emellanåt. Så härlig och konstig känsla att stå på händer med kontroll, det känns som att jag står i evigheter (men det är nog knappt fem sekunder). Längtar tills jag kan stå ännu länge o ännu bättre! Nu är det uppehåll över jul o nyår o sen har jag bara en gång kvar att ta igen men jag ska gå den nästa omgång hade jag tänkt. Nu när jag är ngt på spåren är det dumt att sluta.


Idag blir det kort dag på jobbet, ska förbi Hanse och få julfint hår. Sen ryggstretch, får se hur det går med min elaka hand. Den blir glad övera att få vila ordentligt snart.

Av vintervild - 18 december 2012 12:30

Mitt proteinpulver från Fusion for pole kom ju i förra veckan och jag har provat båda smakerna nu. Choklad + kokos och Choklad. Den förstnämnda var godast men båda var helt drickbara så det var ett bra köp.


 


Anledningen till att jag valde just Fusion for pole var inte för att det ska vara speciellt för poledansare utan för att de hade veganskt protein och då var jag tvungen att prova. Det finns veganprotein att få tag i även lokalt men jag har provat de två sorter jag lyckats hitta och de smakade inte gott.


Man måste inte ta extra proteintillskott när man tränar men eftersom jag är dålig på att äta så mkt protein som jag borde så är det ett enkelt sätt att må bra. Högt proteininnehåll och lågt kaloriantal så att jag kan äta ordentligt när jag kommer hem efter träningen (om jag orkar men smörgås blir det iaf).


Idag blir det Choklad + kokos efter träningen, nomnom!

Av vintervild - 18 december 2012 08:15

Bara tisdag än så länge, fick för mig att det var onsdag i morse och blev lite deprimerad när jag insåg hur det verkligen låg till. Lillmissen var extra gosig och kelig inatt så är trött idag. Det är mysigt med en goskisse men det är lite svårt att sova när han kurrar och snurrar runt på bröstet hela tiden.


Hann med mer än stretch igår, lagade matlådor, tvättade och körde en diskmaskin. Jag kan om jag vill, men vill inte så ofta helt enkelt :P


Idag OP och handstående. Min hand är fortfarande inte helt hundra men jag ska göra ett försök, annars får det bli handstående utan handstående.

Meh

Av vintervild - 17 december 2012 19:45

Det blev inte mkt film att visa upp från gårdagen, konstiga vinklar, konstiga ben och konstigt det mesta. Men några minuter kan jag bjuda på.Jag har sagt det förr o säger det igen, jag måste träna på basgrejerna som fina inverts och snygg klättring. Det ser ut som skräp just nu...


Lite stretch med, ben från igår och rygg från tidigare idag. Jag hade tre katter som sällskap här hemma och mosade bara nästan en.En del bättre, en del sämre o samma sak där, måste tänka på tekniken.


Nu ska jag äta lite, älsklingen kom nyss hem o sitter i tfn o jobbar o verkar inte bli klar än på ett tag. Jag har nedräkning till julen och ledigheten, längtar efter att få sova länge, länge...

Av vintervild - 17 december 2012 08:15

En vecka till jul, jag ser fram emot att vara långledig. Är ledig mellan jul och nyår så det blir långledigt, yay!


OP igår gick helt ok, körde benflexytrick och är nöjd. Inte supernöjd, men ok. Jobbar på en jadekombo som inte riktigt vill men jag är på väg. Sen ska jag bara lyckas göra den på spinny med.

Split var inte min vän igår, kom inte alls långt ner som förut, men så är det ibland. Jag har slarvat rejält med morgonstretchen de senaste veckorna men nu är det dags att börja med den dagliga mjukstretchen igen.


Tänkte köra lite rygg hemma idag och försöka hinna klippa ihop ngt vettigt från gårdagen om jag hittar ngt värt at lägga upp.


Tror det blir lite mer kaffe snart, det är en trött dag.

Av vintervild - 16 december 2012 21:14

Katten o bebismissen somnade i hög

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se