VinterVild

Alla inlägg under december 2012

Av vintervild - 27 december 2012 10:30

Happy!



 



Av vintervild - 26 december 2012 23:57

Har haft att göra idag, började med några timmars inofficiell OP med Clara, Camilla och Stina innan jag hastade hem, bytte om och åkte till älsklingens mamma för årets sista julfirande.


Några timmar senare kom vi hem mätta och belåtna och spelade lite Rift innan det nu är dags att sova. Det är tur att jag är ledig i mellandagarna...


Jag väntar på bild från Clara, jag klarade min första Cocoon utan att hamna på akuten!

Av vintervild - 25 december 2012 10:45

Jag hoppas att ni har haft en bra jul, min har varit bra. Fick inte så mkt presenter av mor och far, är lite gammal för det nu för tiden :), men hade en trevlig middag med hela familjen och alla vovvar innan älsklingen och jag begav oss till hans far för ännu mer mat och socialiserande.

Vi avslutade hemma hos oss med katterna och de sista klapparna. Jag fick en köksassistent av älsklingen precis som jag önskat mig och älsklingen fick knivar från Global av mig. Efter tio år tillsammans så blir det inte mer upphetsande än så ;)

Ska testa min nya maskin idag, är mkt intresserad av hur råsaftcentrifugen fungerar.


Idag blir det mer jul, broren och brorsönerna kommer till mor och far så ska förbi en sväng och se hur de har det. Fram till dess blir det vila och julemys.


  

Av vintervild - 24 december 2012 10:00

God jul alla! Snart börjar det sedvanliga julfirandet för mig; först till farmor, sedan hem till mor och far, efter det till älsklingens pappa och sist så landar älsklingen och jag hemma hos oss och katterna. En heldag och det är inte slut där. Imorrn kommer bror och brorsöner till mamma o pappa och på annandagen ska vi till älsklingens mamma och fira jul där. Julfirande i dagarna många.


Jag hoppas att ni alla får en fin jul hur ni än väljer att fira den   

Av vintervild - 23 december 2012 11:15

Dan före dan. Jag har slagit in årets få julklappar och ska till mor och far och klä granen i eftermiddag. Här hemma finns ingen gran, vi har inte plats och med en busig bebiskatt så skulle den nog spendera mest tid på golvet gissar jag på.


I brist på äkta gran så fick paketen ligga under prydnadsgranen ett ögonblick.


 

Igår var älsklingen och jag inne i centrum och handlade det sista, tillsammans med resten av världen. Att gå på systemet var inte kul men vi överlevde och nu finns glögg till sista adventsljuset.


Sedan begav sig älsklingen till stan för att äta ko med R som är i Sverige över julen. Jag stannade hemma och tittade på The nightmare before Christmas och drack rödvin istället, mkt bättre om jag får säga det själv. Sen blev jag trött och gick och lade mig, rödvin brukar ha den effekten på mig.


Älsklingen sover fortfarande men jag hoppas att han vaknar snart för jag vill ha kaffe.

Av vintervild - 22 december 2012 17:36

Julvila pågår.

Av vintervild - 21 december 2012 18:30

Video från igår, de blir bara kortare o kortare. Jag var så trött i musklerna på slutet att jag knappt kunde klättra men körde två impros på slutet ändå. Inget att visa upp, när jag har blivit lite bättre kanske.



Nu har jag fått fina naglar, handlat julmat, hunnit för Extend och köpt produkter till mitt hår och betalat räkningar. Nu ska jag vila i soffan tills älsklingen behagar komma hem och bara njuta av att vara ledig tills det är nytt år.

Av vintervild - 21 december 2012 09:30

Det blev OP igår. Såklart :P Kort och jag var trött och seg men det var värt det. Nu blir det inget förrens terminen startar i januari, om det inte blir inofficiell OP innan dess förståss.


Idag ska jag få nya helgnaglar att matcha mitt mkt fina hår, sen tänkte jag bege mig till Goodstore och shoppa lite julmat så jag slipper sitta o äta bara potatis på julafton. Efter det blir det hem och soffläge med kissekatterna och älsklingen för snart är det jul!

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards