VinterVild

Direktlänk till inlägg 29 december 2012

Fyllda dagar

Av vintervild - 29 december 2012 17:30

Har haft fullt upp den senaste tiden, dagarna går fort när man är ledig.


Igår var årliga shoppingen med söta syster. Kul med shopping, hittade lite saker som jag letade efter, men trevligast att umgås och ta det lugnt med syster. Och så fick jag åka i hennes nya, fina bil med!


När jag kommit hem var det tänkt att jag skulle på OP men jag var så trött så jag stannade hemma och sov middag istället med tre söt djur som sällskap. Gick upp lagom till älsklingen kom hem för att åka till stan och äta middag med poletjejerna på bästa vietnamesiska restaurangen.

Kom hem i lagom tid till ett tomt hus för pojken var och drack öl så lite CSI innan sovdags gjorde dagen perfekt.


Idag har jag inte gjort så mkt, hade planer på OP men älsklingen krävde hjälp med chilitillverkningen så jag stannade hemma och stretchade lite istället. Mina spagater var usla, kom ner på höger men inte på vänster och hamstrings var allmänt dumma. Spliten gick däremot bättre, jag börjar komma ner mot golvet.

Avslutade med lite rygg, inget avancerat men bara för att ha lite koll på den.


Spagaten i början av filmen filmade jag i torsdags, tror inte att mina hamstrings har återhämtat sig efter det än.
Imorrn ska jag in till stan och shoppa det sista inför nyår. Det är maskerad så lite utklädd blir jag :)


 
ANNONS
 
Emelie

Emelie

30 december 2012 12:25

Ser riktigt bra ut! Du har ju gjort enorma framsteg i din split! (Överspagaten också för den delen) :)

http://emeliewase.se

vintervild

31 december 2012 00:44

Tack :) Tyvärr så är båda ben elaka i spagat för tillfället, kom knappt ner alls idag :( Men spliten blir mjukare o mjukare så det är jag glad över!

 
Linda WritingL

Linda WritingL

30 december 2012 20:45

1: Älskar din hårfärg! :D Du passar superbra i den.
2: Ser du jobbar o står i med träningen, du är så jävla bra! Avis men inte missunnsam :D

http://writingl.blogg.se

vintervild

31 december 2012 00:45

Tack :) Älskar mitt hår, det ska bli lite ljusare så blir jag ännu nöjdare.

Det är så otroligt kul med träningen att jag inte kan låta bli :P

 
Vickan

Vickan

31 december 2012 18:24

Skitsnygg spagat osv och brygga och söta kissen :D ♥
Dom runda cirkelkuddgrejerna, köper man såna där man köper yogablock typ.. nåt med roll hette dom väl? Jag fick tips att ha sån under bakre benet vid split för att trycka till höften mer, stretcha den för det är den delen som är stel.

Jag testade med mina block och det funkar, men det gör lite ont då dom är kantiga.. jag ska prova mig fram med nåt annat, men tänkte att man kanske skulle ha en sån där rulle.. :)

http://www.primapolerina.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se