VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 december 2012

Äntligen fredag

Av vintervild - 14 december 2012 07:30

Äntligen fredag, längtar tills jag får komma hem och sova middag. Det gäller att ha enkla mål här i livet ^^


OP igår var en sån där dag, jag kom inte upp i handspring och Superman till SM fungerade inte heller. Men jag kämpade på så gott det gick med olika styrkeövningar och trick. Det lossnade aldrig riktigt men jag hade trevligt sällskap och det var en bra OP även om jag var kattungesvag.

Fick till en bra contortion scorpio och den är lätt att komma in i nu för tiden, minns första gångerna när det var en kamp bara att få tag i foten. Framsteg!


Jag provade det ena proteinpulvret igår, med smak choklad/kokos. Riktigt god så det var värt väntan. Det känns bra att ha proteinpulver i dieten igen, jag äter alldeles för lite protein med tanke på hur mkt jag tränar och jag hoppas att styrkan kan komma snabbare nu.


I stora salen var det intervju på gång, jag ser fram emot att se resultatet sen :)


Idag blir det sova middag efter jobbet och stretcha ben. De var stela igår men idag ska de bli mosade hade jag tänkt.

 
ANNONS
 
Malin

Malin

14 december 2012 11:02

Vad har du för pulver? :) har med tänkt börja dricka något sånt, liten extra kick sådär, men den sambon har verkar så fet. :) Kan du inte lägga upp foto och berätta lite om de?
Kram

http://split.blo.gg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se