VinterVild

Direktlänk till inlägg 12 december 2012

Film, inköp och ganglion

Av vintervild - 12 december 2012 08:30

Segt idag, blev lite sovmorgon för jag ska på julbord med älsklingens jobb ikväll och det är en fördel om jag inte somnar i tallriken. Vi ska på After Dark på Hamburger börs, ska bli intressant.


Fick ihop en liten film från i måndags, men min teknik är under all kritik. Jag får skylla på att det var alldeles för mkt saker i taket så jag slog i varje gång jag gjorde invert men jag måste verkligen jobba på raka ben i inverts och fina knän och fötter.

Fick till lite flexytrick, mer eller mindre lyckat så är ändå nöjd.Jag har även shoppat lite på morgonen, en snygg unitard och fler strumpor till baletten. Unitard har jag letat efter en snygg länge att ha när jag stretchar och hittade äntligen en som jag gillar.


 

Från Dance Direct, jag hoppas att den kommer snart.Jag vet vad som felas med min hand nu åxo, jag har ett ganglion som spökar. Inget allvarligt, jag behandlar med Voltaren gel och lite massage och hoppas på att det går över snart. Har planerat att köra OP imorrn, jag hoppas att handen tillåter det.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se